دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر مهدی خداپرست زواره
مرتبه علمی: دانشیار
فوق تخصص قرنیه
تلفن داخلی: 2384
 
شرح وظایف:
- ابلاغ برنامه های اجرایی و تکالیف عمومی اعضای هیئت علمی اعم از آموزشی (نظری - عملی) پژوهشی، راهنمایی دانشجو و خدمات و رعایت نظم و انضباط کاری اعضاء هیات علمی و نظارت بر حسن اجرای آن
- تهیه برنامه اجرایی وظایف آموزشی، پژوهشی و خدماتی ارائه شده از طریق گروه ها بر اساس خط مشی شورای دانشکده پزشکی با مشورت اعضاء گروه قبل از شروع نیمسال تحصیلی و تهیه جدول دروس هر نیمسال با همکاری اعضای گروه و تسلیم آن به رئیس  دانشکده
- تجدید نظر مستمر در برنامه ها با توجه به آخرین پیشرفت ها، تغییرات و تحولات علمی و تسلیم این برنامه ها به مراجع ذیربط
- اهتمام جدی در بهبود کیفیت آموزش گروه چشم پزشکی
- توجه ویژه به نظم و قانون گرائی در گروه و اجرای ضوابط آموزشی
- تشکیل و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات، پیشنهاد ها و نظرات جمعی گروه به رئیس دانشکده پزشکی برای هماهنگی اجرایی یا طی مراحل قانونی برای اجرا
- ابلاغ بخشنامه ها و آئین نامه ها و مصوبات ابلاغی از سوی رئیس دانشکده به اعضای گروه چشم پزشکی
- پیشنهاد نیاز های مالی گروه به رئیس دانشکده پزشکی
- انجام دادن کلیه مکاتبات رسمی گروه و پیشنهاد تهیه لوازم، کتاب ها، نشریات و سایر ملزومات مورد نیاز گروه به دانشکده پزشکی
- پیشنهاد طرح های پژوهشی با همکاری گروه های دیگر به رئیس دانشکده پزشکی برای تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه
- ارزیابی کار ماهانه و سالانه اعضای گروه چشم پزشکی در سامانه شعاع و گزارش آن به رئیس دانشکده پزشکی
 
 
 
  • تاریخ انتشار : 1404/05/30 - 12:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 485
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گفت و گو با مدیر دفتر توسعه آموزش بیمارستان فارابی

استدلال بالینی؛ مسیر موفقیت دستیاران چشم‌پزشکی در آزمون بورد

دکتر آرش میرمحمدصادقی، عضو هیئت علمی و مدیر دفتر توسعه آموزش بیمارستان فارابی، در حاشیه برگزاری آزمون استدلال بالینی دستیاران چشم پزشکی در بیمارستان فارابی با اشاره به ویژگی های این آزمون، آشنایی با نوع سوالات در کنار افزایش تجربه عملی درمان بیماران را از عوامل کلیدی موفقیت دستیاران در آزمون‌ استدلال بالینی دانست.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ از چند سال گذشته به منظور آماده‌سازی دستیاران چشم‌پزشکی برای موفقیت در آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی یا همان بورد تخصصی، بیمارستان فارابی اقدام به برگزاری آزمون های استدلال بالینی به صورت دوره‌ای کرده است. دکتر آرش میرمحمدصادقی، استاد گروه بیماری‌های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر دفتر توسعه آموزش این بیمارستان در گفت و گو با روابط عمومی این مرکز، به تشریح ابعاد و اهمیت این آزمون و همچنین راه های موفقیت در آن پرداخت. 

 

آزمون استدلال بالینی کلید آشنایی با ساختار آزمون بورد

دکتر میرمحمدصادقی با اشاره به تفاوت ساختار آزمون‌ بورد تخصصی با امتحانات دوره پزشکی عمومی گفت: «آزمون استدلال بالینی شامل سوالات با فرم PMP (Patient Management Problem) و KF (Key Feature) است. از آنجا که دستیاران به این سبک سوالات ناآشنا هستند، برگزاری این آزمون‌ها در بیمارستان فارابی، آمادگی آن‌ها را برای موفقیت در آزمون اصلی یعنی آزمون بورد را افزایش می‌دهد.»

 

عوامل موفقیت در آزمون استدلال بالینی

مدیر دفتر توسعه آموزش بیمارستان فارابی، دو عامل اصلی را در موفقیت دستیاران در این نوع آزمون‌ها برشمرد، آشنایی با فرم و ساختار آزمون و مهارت عملی و تجربه بالینی. دکتر میرمحمدصادقی گفت: «شناخت دقیق نوع سوالات، نحوه نمره‌دهی از جمله نمرات منفی و نکات کلیدی، اولین گام برای کسب نتیجه مطلوب است». وی همچنین با تأکید بر اهمیت تجربه عملی، افزود: «سوالات استدلال بالینی، دستیار را به چالش می‌کشد تا مسیری را که برای یک بیمار واقعی از تشخیص تا درمان طی می‌کند، شبیه‌سازی کند. یعنی دستیارانی موفق هستند که استمرار بیشتری در معاینه بیماران داشته باشند. اصطلاحا باید درگیر کار بیماران در درمانگاه و اتاق عمل باشند تا بتوانند به سوالات آزمون پاسخ درست بدهند. به همین دلیل، دستیارانی که تنها بر مطالعه مباحث تئوری تمرکز می‌کنند، در این آزمون موفقیتی کسب نخواهند کرد.»

به گفته وی: «مطالعه کتاب های درسی در کنار درگیر شدن در معاینه و درمان بیماران، یک الزام برای موفقیت بوده که بخش دوم یعنی معاینه بیماران مهمتر است.»

دکتر میرمحمدصادقی در پایان اظهار داشت: «آزمون استدلال بالینی هر سال در دو نوبت در بیمارستان فارابی برگزار می شود. این آزمون نیز اولین نوبت از آزمون های استدلال بالینی این مرکز در سال ۱۴۰۴ است که ۶۵ نفر از دستیاران سال های اول تا سوم چشم‌پزشکی در آن شرکت کردند. همچنین ۲۱ نفر از دستیاران سال چهارم نیز در هشتم شهریور سال جاری به صورت مجازی در این آزمون شرکت خواهند کرد تا برای آزمون بورد آمادگی بیشتری کسب کنند.»

  • کد خبر : 303338
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه