دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تزریقات ایمن:
 
رویکردهای ذیل بمنظور استفاده صرفاً یکبار از وسایل تزریقات باید اجرا گردد:
- کلیه امکانات لازم (بطور مثال مشتمل بر سرنگ، سرسوزن، ویال دارو، ست سرم، الکترودهای سوزنی، کلیه سوزنهای مربوط به بیوپسی­ها و سایراقدامات تهاجمی) جهت رعایت ایمنی تزریق باید بصورت یکبار مصرف و به میزان کافی در دسترس کارکنان باشد.
- برنامه آموزش مستمر سالیانه برای گروه­های هدف منطبق با نیازسنجی آموزشی در زمینه لزوم استفاده یک بار از وسایل تزریقات یک بارمصرف و خطرات استفاده مجدد از آنها  اجرا می گردد.
- برای هر تزریق باید از یک سرنگ استریل یکبار مصرف جدید استفاده گردد. تاریخ انقضاء باید قبل از استفاده کنترل شده و از وسایلی که تاریخ انقضاء آنها گذشته است، استفاده نگردد. همچنین قبل از استفاده از سرنگ و سر سوزن باید بسته بندی آن، چک شده تا فاقد هر گونه پارگی و یا سوراخ باشد.
نکته: در صورت تماس سر سوزن با سطح غیر استریل، از استفاده از آن باید اجتناب نمود. همچنین سر سوزن باید بلافاصله بصورت ایمن و از طریق safety box دفع گردد.
- حتی المقدور باید از ویال های تک دوزی استفاده گردد. درصورت الزام به استفاده از ویال چنددوزی، باید برای هر بارکشیدن دارو ازسرسوزن جدید و استریل استفاده شود. همچنین سر ویال نیز با استفاده از پنبه استریل و الکل، ضد عفونی گردد.
نکته: در زمان استفاده از ویال چند دوزی، هر ویال باید مختص یک بیمار باشد. ثبت مشخصات بیمار شامل نام و نام خانوادگی و نیز تاریخ  اولین استفاده از ویال باید بر روی برچسب ویال درج گردد. ویال پس  از آماده سازی باید در یخچال نگهداری گردد.
 
               
  • تاریخ انتشار : 1399/08/18 - 13:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 299
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی در سال 99 برگزار شد

معاون درمان بیمارستان فارابی بر رعایت حداکثری شیوه نامه های پیشگیری و مدیریت کووید -19 در بخش اربیت و جراحی پلاستیک چشم تاکید کرد.

جلسه 18آبان 99 کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، پنجمین جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز در سال 99 روز یکشنبه18 آبان با حضور دکتر حمید ریاضی، معاون درمان و سعید مرادی، مدیر بیمارستان برگزار شد. در بخش اول این جلسه اعضای هیئت علمی و کارشناسان درباره نکات مهم 4 پرونده مطرح شده گفتگو کردند. 
دکتر فهیمه اسدی آملی، استاد گروه پاتولوژی و مسئول آزمایشگاه  بیمارستان فارابی درباره نتیجه کشت و اسیر مثبت تذکر داد و گفت: در جرم های گرم منفی که به شرایط ویژه ای برای کشت نیاز دارند مثل کوکوباسیل و هموفیلوس ممکن است کشت منفی ولی اسمیر مثبت باشد ولی در گرم مثبت ها اگر کشت منفی و اسمیر مثبت باشد شایعترین علت خطای تشخیصی است و نیاز به دقت بیشتر دارد.
در بخش دوم جلسه دکتر ریاضی، معاون درمان بیمارستان فارابی درباره خطر بالای ابتلا به کووید- 19 در درمانگاه و اتاق عمل اربیت و جراحی پلاستیک چشم هشدار داد و گفت: با توجه به ماهیت فرآیندهای تشخیصی و درمانی در این بخش  لازم است تمامی اعضای هیئت علمی، فلو شیپ ها، دستیاران و کارکنان درمانگاه و اتاق عمل اربیت شیوه نامه های حفاظتی را به طور کامل رعایت کنند.
وی به دستورالعمل های انجمن چشم پزشکی امریکا(AAO) دراین باره اشاره کرد و گفت: این انجمن ، اعمال جراحی اربیت را در دسته پرخطر دسته بندی کرده و استفاده از ماسکN95 ، محافظ صورت و لباس مخصوص را دراین بخش ضروری می داند.
معاون درمان بیمارستان فارابی همچنین بر توجه ویژه به ضدعفونی سطوح و وسایل، رعایت فاصله فیزیکی کارکنان و بیماران، غربالگری بیماران مشکوک و تعویق جراحی های غیر اورژانس در این بخش تاکید کرد.

 

  • گروه خبری : کمیته کنترل عفونت
  • کد خبر : 231167
حمیده امیدوار
تهیه کننده:

حمیده امیدوار

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه