دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
همکاری های بین المللی بیمارستان فارابی:
دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال حاضر توافق نامه های همکاری دو جانبه درحیطه آموزش و پرورش، پژوهش، و برنامه های تبادل اعضای هیئت علمی و دانشجو با بیش از 40 دانشگاه در اروپا، آفریقا، آسیا، استرالیا و ایالات متحده دارا می باشد.
در این راستا معاونت بین الملل بیمارستان فارابی و گروه چشم هم راستا با اهداف دانشگاه و با هماهنگی معاونت بین الملل دانشگاه پروژه همکاری بین المللی گسترده ای در راستای همکاری علمی و آموزشی آغاز نموده که در این راستا از طریق مجازی با بیش از 500 نفر از اساتید برجسته چشم پزشکی شاغل به فعالیت در بر ترین مراکز آموزشی و دانشگاهی دنیا ارتباط برقرار گردید که بیش از 300 نفر این افراد حاضر به همکاری تحت عنوان Visiting Professor و شرکت در وبینار و همایشهای گروه چشم به عنوان سخنران هستند. تنظیم   تفاهم نامه های همکاری با مراکز آکادمیک و مطرح کشورهای خاورمیانه نیزدر برنامه جاری این معاونت قرار گرفته است.
 
 
 
 
 
 

 

  • تاریخ انتشار : 1404/07/10 - 07:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 176
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون آموزشی بیمارستان فارابی: فارغ‌التحصیلان فلوشیپ ما، سفیران علمی ایران در منطقه هستند

دکتر حمید ریاضی اصفهانی، معاون آموزشی بیمارستان فارابی، با اعلام رشد چشمگیر پذیرش دانشجویان فلوشیپ خارجی در رشته‌های فوق تخصصی چشم‌پزشکی، به‌ویژه ویتره و رتین تأکید کرد که فارغ‌التحصیلان این دوره‌ها اکنون در مراکز معتبر چشم پزشکی کشورهایی همچون مصر، لبنان، افغانستان و عراق مشغول به کار هستند که این امر، نشان‌دهنده سطح بالای کیفیت آموزشی و اعتبار بیمارستان فارابی است.

 حمید ریاضی اصفهانی,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر حمید ریاضی اصفهانی، معاون آموزشی بیمارستان فارابی، در حاشیه نشست مشترک با معاون و کارشناسان معاونت بین الملل دانشگاه، در خصوص روند جذب فلوهای بین‌الملل اظهار داشت که در سال‌های اخیر، بیمارستان فارابی شرایط بسیار مناسبی را در زمینه پذیرش دانشجویان دوره‌های فلوشیپ تجربه کرده است و تعداد داوطلبان به‌طور مستمر در حال افزایش است؛ به خصوص در رشته‌های پرطرفداری مانند ویتره و رتین.

وی با ابراز خرسندی از تأثیرگذاری آموزش‌های فارابی در منطقه، افزود: «خوشبختانه فارغ‌التحصیلان دوره فلوشیپ بیمارستان ما در حال حاضر در کشورهای خود، از جمله مصر، لبنان، افغانستان و عراق، در مراکز معتبر چشم‌پزشکی مشغول به کار هستند و این موضوع نشان‌دهنده سطح بالای کیفیت آموزشی ماست. در واقع فارغ‌التحصیلان فلوشیپ ما، سفیران علمی ایران در منطقه هستند»

دکتر ریاضی اصفهانی از کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برای رفع مشکل زبان نیز قدردانی کرد و گفت: «ما دانشجویان خارجی داشته‌ایم که اصلاً توانایی صحبت به زبان فارسی نداشتند، اما با همکاری و آموزش‌هایی که توسط کالج بین‌الملل برای آموزش زبان فارسی به این دانشجویان صورت گرفت، مشکل زبان برطرف شد.»

معاون آموزشی فارابی در ادامه به یکی از چالش‌های اصلی دانشجویان بین‌الملل اشاره کرد و آن را موضوع پایان‌نامه دانست. وی توضیح داد: «سیستم آموزشی ما بر پایه آموزش، پژوهش و درمان بنا شده است، اما بسیاری از دانشجویان خارجی تنها با هدف آموزش‌های درمانی وارد ایران می‌شوند و ممکن است توانمندی کافی در حوزه پژوهش نداشته باشند و در ارائه پایان‌نامه به مشکل برمی‌خورند.» وی تأکید کرد: «به نظر می‌رسد باید در این باره تصمیم‌گیری شود تا از بروز مشکلاتی که در زمان فارغ‌التحصیلی این دانشجویان به وجود می‌آید جلوگیری شود. وجود یک دستورالعمل مناسب می‌تواند رضایتمندی این دانشجویان را از تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی به همراه داشته باشد و برای برند دانشگاه علوم پزشکی تهران در خارج از کشور نیز قطعاً مفید خواهد بود.»

  • کد خبر : 305968
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه