دریافت نوبت: نوبت دهی بیمارستان فارابی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مراقبت از کارکنان در مقابل عفونت های بیمارستانی:
 
رویکردهای ذیل بمنظور مراقبت از کارکنان در مقابل عفونت های بیمارستانی  باید اجرا گردد:
- اصول احتیاطات استاندارد بطور مثال بهداشت دست، استفاده از وسایل حفاظت فردی، نحوه مواجهه با خون و ترشحات بیمار، تشکیل پرونده بهداشتی کارکنان، تزریقات ایمن، جمع آوری و امحاء پسماند، نحوه ضدعفونی  وسایل چندبار مصرف، جزء آموزشهای مستمر کارکنان این مرکز می­باشد.
- وسایل حفاظت فردی شامل گان، ماسک، دستکش، کلاه و عینک محافظت صورت در دسترس کارکنان بوده و استفاده از کلیه موارد مذکور در زمان تماس با بیماران عفونی الزامیست.
- کلیه پسماندهای بیمارستانی اعم از پسماند خانگی، پسماند عفونی، پسماند نوک تیز و برنده­ و پسماند شیمیایی – دارویی  براساس میزان خطر،  از مبدأ تفکیک و کدبندی شده و به شیوه ایمن، انتقال یافته و دفع می­گردد.
- به منظور پیشگیری از انتقال بیماریهای عفونی، پرونده بهداشتی برای کلیه کارکنان واحدهای درمانی در بدو ورود به بیمارستان تشکیل شده و سوابق واکسیناسیون در مقابل بیماریهای واگیر بویژه هپاتیت B تکمیل می­گردد.
- سیستم ثبت، گزارش دهی و پیگیری کارکنان در صورت بروز مواجهه شغلی با اجسام نوک تیز و برنده و نیز خون و ترشحات بدن در بیمارستان باید اجرا گردد.
- برنامه آموزش مستمر سالیانه برای گروه­های هدف منطبق با نیازسنجی آموزشی در زمینه شناسایی و پیشگیری از بروز عفونت های بیمارستانی و روشهای مقابله با آن اجرا می گردد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 18:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 139
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی

دکتر مهدی خداپرست: دستیاران باید دغدغه پیگیری شرایط بیماران را داشته باشند

آخرین جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی در سال 1400 با هدف بررسی میزان بروز مقاومت میکروبی و عفونت پس از جراحی در 9 ماهه سپری شده از سال، برگزار شد.

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ با حضور دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس، دکتر سید علی طباطبایی، رئیس بخش اورژانس، دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره، معاون درمان، دکتر حمید ریاضی اصفهانی، معاون آموزشی، سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری بیمارستان برگزار شد.
شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در این جلسه گزارشی از میزان بروز مقاومت میکروبی و عفونت پس از جراحی در فصل پاییز و ۹ ماه سپری شده از سال ۱۴۰۰ را مطرح و در ادامه به بررسی پرونده‌های تعدادی از این موارد پرداخت.  
در ادامه دکتر خداپرست با اشاره به ضرورت معاینه بیماران پس از جراحی اظهار داشت: پیگیری وضعیت بیماران پس از جراحی (Follow up) برای جلوگیری از بروز عفونت اهمیت بسیار زیادی دارد. توجه پزشکان و دستیاران در این زمینه می‌تواند تا حد زیادی میزان بروز عفونت‌های پس از جراحی را کاهش دهد. در واقع دستیاران باید دغدغه پیگیری شرایط بیماران را داشته باشند.
وی علاوه بر مهارت، دقت و احساس مسئولیت کادر درمان را از عوامل مهم در پیشگیری از بروز عفونت‌های پس از جراحی برشمرد و افزود: از سوپروایزرها و سرپرستاران می‌خواهم که کارکنان خود به ویژه نیروهای طرحی را به گونه‌ای توجیه کنند که باعث افزایش دقت آن‌ها در کار شود.  
  • گروه خبری : کمیته کنترل عفونت
  • کد خبر : 230813
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت بیمارستان فارابی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه