دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
پزشک کنترل عفونت بیمارستان فارابی:
دکتر محمدرضا مهرابی بهار، جراح چشم پزشک و فوق تخصص شبکیه
رتبه علمی: استادیار
تعداد مقالات چاپ شده در مجلات خارجی: 8 مورد
تعداد مقالات چاپ شده در مجلات داخلی:بیش از 20 مورد
عضویت در انجمن های علمی داخل و خارج ایران: انجمن چشم پزشکی ایران 
زمینه فعالیت علمی: شبکیه و اورژانس های چشم پزشکی 
 
 
سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی:
شادی رضائی 
رتبه علمی: کارشناس ارشد مدیریت پرستاری گرایش کودکان
تعداد مقالات چاپ شده درمجلات خارجی: 2 مورد
تعداد مقالات چاپ شده در مجلات داخلی: 6 مورد
سخنرانی در کنگره های داخلی: 21 مورد
طرح های پژوهشی: بیش از پنج مورد (روایی وپایایی چک لیست های نظارتی کنترل عفونت سالمندی ایران و سوئد، بررسی مواج هات شغلی در بیمارستان های دانشگاه تهران و ...)
عضویت در گروه های علمی: انجمن کنترل عفونت ایران، انجمن علمی پرستاران  
زمینه فعالیت علمی: پژوهش در کنترل عفونت، ساخت ابزاردر پژوهش، پرستاری چشم
           
                                                           
میکروبیولوژیست بیمارستان فارابی:
دکتر زهره عابدینی فر
رتبه علمی: دکترای میکروب شناسی 
تعداد مقالات چاپ شده در مجلات خارجی: بیش از 5 مورد
تعداد مقالات چاپ شده در مجلات داخلی: بیش از 15 مورد 
عضویت در انجمن های علمی داخل و خارج ایران: انجمن میکروبیولوژی ایران 
زمینه فعالیت علمی: میکروب شناسی و قارچ شناسی 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/06/23 - 08:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 596
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد

پرستاران بیمارستان فارابی با موازین پیشگیری از آبله میمون آشنا شدند

اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون برای افزایش سطح آشنایی پرستاران بیمارستان فارابی با این بیماری برگزار شد.

واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی برگزار کرد
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، اولین جلسه از دوره آموزشی آشنایی با موازین پیشگیری و کنترل عفونت در مواجهه با بیماران مبتلا به آبله میمون، سه شنبه 22 شهریور 1401 در این مرکز برگزار شد. شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی درباره برگزاری این دوره در گفت و گو با روابط عمومی بیمارستان گفت: این دوره آموزشی به صورت کنفرانس یک روزه در زمینه آشنایی با موازین کنترل عفونت و احتیاطات استاندارد و همچنین استفاده از وسایل حفاظت فردی در مواجهه با بیماران مشکوک، محتمل یا مبتلا به آبله میمونی برگزار شد. وی افزود: با توجه به تاکیدی که جناب آقای دکتر ناطقی، معاون محترم درمان و همچنین کمیته کنترل عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر لزوم آشنایی پرستاران و کارکنان خدمات در مواجهه با این بیماری داشتند، جلسه اول این دوره آموزشی را برای پرستاران بیمارستان فارابی برگزار کردیم تا سطح اطلاعات آنان در خصوص احتیاطات در برابر آبله میمونی افزایش یابد.
رضائی با اشاره به هدف از برگزاری این دوره تصریح کرد: همانطور که گفتم هدف از برگزاری این دوره آشنایی پرستاران و کارکنان خدمات بیمارستان فارابی برای آَشنایی هرچه بیشتر با موازین کنترل عفونت در مواجهه با بیماران ذکر شده است. در ابتدای این کنفرانس دکتر زینب صیامی، متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره علائم و راه های انتقال بیماری توضیحاتی دادند. در ادامه نیز با اشاره به درمان آبله میمون، مطالبی نیز درباره اصول کنترل عفونت و روش های پیشگیری از گسترش بیماری در مراکز درمانی مطرح شد.
سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در پایان این گفت و گو اظهار داشت: قرار است جلسه دوم این دوره برای نیروهای خدمات بیمارستان فارابی و با عنوان آشنایی با ضد عفونی سطوح آلوده برگزار شود که در آن بیشتر به روش های ضد عفونی اتاقی که بیمار مبتلا یا مشکوک به آبله میمون در آن بستری بوده پرداخته خواهد شد.
  • کد خبر : 230742
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu