نوبت دهی بیمارستان فارابی: 02167395353
  • تاریخ انتشار : 1403/06/31 - 18:10

پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر مهدی خداپرست: بیمارستان فارابی فرصت طلایی برای یادگیری از اساتید برجسته و کسب تجربه عملی در حوزه چشم‌پزشکی است

رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در پیامی ورود رزیدنت ها و فلوشیپ های نو ورود این بیمارستان را تبریک گفت و حضور در بیمارستان فارابی را فرصت ارزشمندی برای آموختن و کسب تجربه عملی دانست.

دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی و مدیر گروه بیماری‌های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، متن پیام تبریک دکتر مهدی خداپرست، رئیس بیمارستان فارابی به شرح زیر است:

حضور پرشور شما رزیدنت‌ها و فلوشیپ‌های نو ورود در بیمارستان فارابی، قطب علمی چشم‌ پزشکی کشور، مایه مباهات و افتخار ماست. شما آینده‌ سازان این مرز و بوم هستید و امیدواریم با دانش و توانایی‌ های خود، گام‌ های بلندی در جهت ارتقای سطح سلامت چشم و بینایی هم‌ وطنان بردارید.
ضمن خیر مقدم به شما برای ورود به جمع بزرگ خانواده فارابی و تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، باید به این نکته اشاره کنم بیمارستان فارابی فرصت طلایی برای یادگیری از اساتید برجسته و کسب تجربه عملی در حوزه چشم‌ پزشکی است. از شما می‌ خواهیم که با جدیت و پشتکار، از این فرصت ارزشمند استفاده کرده و دانش خود را به روز نگاه دارید.
در پایان، از همه همکاران می‌ خواهم با همکاری و همدلی، محیطی صمیمی و پویا برای آموزش و پژوهش فراهم آورده و امیدوارم سال تحصیلی جدید، سالی پر از موفقیت و پیشرفت برای همه ما باشد.

رئیس بیمارستان فارابی و مدیر گروه بیماری‌های چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • گروه خبری : اخبار حوزه ریاست,ویژه دانشگاه