دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/08/17 - 13:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارایه نتایج خودارزیابی سنجه های اعتباربخشی در جلسه آبان 99 کمیته اورژانس و تریاژ بیمارستان فارابی

سومین جلسه کمیته اورژانس، تریاژ و تعیین تکلیف بیمارستان فارابی در سال 1399 برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، در جلسه روز شنبه 17 آبان 99 کمیته اورژانس، تریاژ و تعیین تکلیف این مرکز که با حضور دکتر حمید ریاضی، معاون درمان و سعید مرادی، مدیر بیمارستان برگزار شد، نتایج  خودارزیابی سنجه های اعتباربخشی و گزارش اقدامات اصلاحی فصل تابستان  ارائه شد.
فاطمه سلیمانی، سرپرستار اورژانس بیمارستان فارابی و دبیر کمیته در این گزارش ابتدا به موارد عدم انطباق سنجه های محور اورژانس اشاره کرد و گفت: بر اساس سنجه ها باید دوره های آموزشی ویژه ای برای کارکنان اورژانس برگزار شود که عناوین آن هم مشخص شده است. با توجه به جابه جایی و چرخش نیروها و ورود کارکنان جدید به این بخش، این دوره ها بایدهرسال تکرار و در برنامه آموزشی سالانه بیمارستان  گنجانده شود.
زهرا میرزائی، سوپروایزر آموزش پرستاری بیمارستان نیز در این باره توضیح داد و گفت: آذر ماه 98 سرفصل های تعیین شده در سنجه در قالب یک برنامه یک روزه با عنوان «مدیریت، مهارت و مراقبت پرستاری اورژانس های چشم» با امتیاز بازآموزی مدون برای کارکنان پرستاری، اتاق عمل و بیهوشی برگزار شد ولی متاسفانه تعداد کمی از همکاران اورژانس در این برنامه شرکت کردند.(درباره سرفصل های این برنامه اینجا بیشتر بخوانید)
وی با اعلام اینکه این سرفصل ها مجددا در برنامه آموزش پرستاری سال جاری گنجانده شده است، افزود: این دوره با توجه به شرایط همه گیری کووید -19 به صورت وبینارو  در دو روز ارائه خواهد شد و با وجود مشکلات خاص که برنامه های مجازی دارند لازم است همه کارکنان اورژانس در این دوره ها شرکت کنند. 
در ادامه سلیمانی به یکی دیگر از موارد عدم انطباقدر سنجه ها  اشاره کرد و گفت: بر اساس سنجه باید حمایت مددکاری از بیماران بی خانمان، مجهول الهویه و آسیب پذیر اجتماعی صورت گیرد ولی در حال حاضر این حمایت ها صرفا مالی است . به علاوه در شیفت عصر و شب هم مددکار اجتماعی حضور نداشته و این بیماران به مدیر کشیک ارجاع می شوند.
وی سپس اقدامات اصلاحی که در فصل تابستان برای بهبود عملکرد بالینی و غیر بالینی در اورژانس انجام شده است را برشمرد و گفت:  این اقدامات شامل کالیبراسیون دستگاه های مانیتورینگ و ونتیلاتورها، تهیه محتوای آموزشی بیماری های شایع اورژانس چشم زیر نظر اعضای هیئت علمی اورژانس، تعمیر سیستم فراخوان، جایگزینی ملحفه یکبار مصرف ، تهیه فیلتر برای ماسک آمبوبگ ترالی کد و ونتیلاتور، تعمیر ویلچر بیماران،  بهبود تهویه درمانگاه پزشکی قانونی، تهیه اسلیت قابل حمل جدید، ارزیابی مهارت کار با دستگاه الکتروشوک برای همه کارکنان پرستاری و تعویض سرامیگ تی شوی خانه می شود. 
همچنین در این جلسه مطالبی توسط اعضا مطرح و درباره آن ها گفتگو و تصمیم گیری شد. توضیحات لیلی حسن زادگان، سرپرستار بخش مهر و مژگان عالی، سوپروایزراتاق های عمل در باره زمان سنجی فرآیند انتقال بیمار اورژانس به اتاق عمل،، برنامه ریزی و مدریت عملیات احیاء و اقدامات فوری بر اساس دستورالعمل، آموزش کارکنان نگهبانی، خدمات، پذیرش و رادیولوژی درباره مواجهه با بیماران سکته حاد قلبی و مغزی ، توضیحات احمد صفاری، مسئول واحد ترخیص درباره مشکل ثبت هزینه های درمانی بیماران تحت مراقبت در اورژانس و پیشنهاد تعریف بسته خدمتی خاص برای این بیماران برخی از این موارد است. 
   
  • گروه خبری : کمیته اورژانس، تریاژ و تعیین تکلیف
  • کد خبر : 231169
حمیده امیدوار
تهیه کننده:

حمیده امیدوار

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه