دریافت نوبت: نوبت دهی بیمارستان فارابی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
مراقبت ازبیماران در مقابل عفونت های بیمارستانی:
 
رویکردهای ذیل بمنظور مراقبت از بیماران در مقابل عفونت های بیمارستانی  باید اجرا گردد:
 
- کلیه بیماران عفونی بر اساس راه انتقال بیماری تحت ایزولاسیون مناسب  قرار گیرند.
- کلیه منابع عفونت و راههای انتقال آن مورد شناسایی قرار گفته و برای حذف یا محدود نمودن آنها برنامه مداخلاتی وجود دارد .
- کلیه سطوح و وسایل موجود در بخشهای درمانی بطور روزانه نظافت و با محلول ضدعفونی­کننده مناسب  مورد گندزدایی قرار  می گیرد.
- کلیه وسایل جراحی و اقلام پارچه ای مورد استفاده در اتاق های عمل  قبل از استفاده  استریل شده و از صحت استرلیزاسیون قبل و حین عمل جراحی اطمینان حاصل می گردد.
- در هنگام ارائه خدمات بالینی به بیماران،  اصول آسپتیک اختصاصی مرتبط با آن مراقبت درمانی باید مطابق با شرح روش اجرایی مندرج در دستورالعمل مربوطه رعایت گردد. 
- برنامه آموزش مستمر سالیانه برای گروه­های هدف منطبق با نیازسنجی آموزشی در زمینه شناسایی و پیشگیری از بروز عفونت های بیمارستانی و روشهای مقابله با آن اجرا می گردد.
 
 
  • تاریخ انتشار : 1399/07/02 - 12:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 281
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس بیمارستان فارابی: راه مقابله با پیک احتمالی کووید-19 افزایش نظارت بر رعایت دقیق شیوه نامه های بهداشتی است

جلسه هیئت رییسه بیمارستان فارابی با اولویت ارزیابی مجدد و افزایش نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط کارکنان و مراجعان تشکیل شد.

رییس بیمارستان فارابی: راه مقابله با پیک احتمالی کووید-19 افزایش نظارت بر رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر محمدرضا اکبری، رئیس بیمارستان در جلسه هیئت رئیسه این مرکز با اشاره به آغاز فصل پاییز و احتمال افزایش شیوع کووید-۱۹ خواستار افزایش نظارت بر شیوه نامه های بهداشتی در بیمارستان فارابی شد.
در این جلسه که صبح چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹ با حضور دکتر علیرضا خدابنده معاون آموزشی، دکتر محمدطاهر رجبی، معاون پژوهشی، دکتر حمید ریاضی، معاون درمان، دکتر محمد سلیمانی، معاون بین الملل، سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری بیمارستان فارابی برگزار شد، دکتر اکبری حفظ کیفیت خدمات رسانی به مراجعان در زمان شیوع کووید-۱۹ را مهم دانست و گفت: بیمارستان فارابی روزانه پذیرای تعداد زیادی از بیماران و همراهان آنان است و با توجه به این موضوع و شرایط کنونی احتمال انتقال ویروس کرونا در این مرکز افزایش می‌باید. ابتلای کارکنان به ویژه کادر درمان نیز قطعا باعث ایجاد مشکل در ارائه خدمات به بیماران خواهد شد.
وی ارزیابی مجدد شیوه نامه های بهداشتی در واحدهای بیمارستان به ویژه در بخش‌های درمانی را ضروری تلقی کرد و افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده در کشور احتمالا در آستانه پیک سوم شیوع ویروس کرونا هستیم و همین امر باعث شده تا لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده از لوازم حفاظت فردی توسط کارکنان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. بنده معتقدم راه مقابله با پیک احتمالی کووید-۱۹ افزایش نظارت بر رعایت دقیق شیوه نامه های بهداشتی است و در فصل پاییز نیازمند بررسی و ارزیابی مجدد این پروتکل‌ها در سطح بیمارستان فارابی هستیم.
رئیس بیمارستان فارابی از معاون درمان و مدیر پرستاری بیمارستان خواست تا نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سوی کارکنان را افزایش دهند تا احتمال ابتلای آنان به کووید-۱۹ کاهش یابد.
دکتر ریاضی نیز از تشکیل کارگروه مشترک با دفتر پرستاری بیمارستان برای آمادگی در برابر پیک احتمال این بیماری خبر داد و گفت: در این کارگروه احتمال اعمال محدویت و تغییرات جدید در پذیرش بیماران و نظارت بر شیوه نامه های بهداشتی از سوی کارکنان بررسی خواهد شد.
بررسی گزارش جراحی‌های لغو شده موضوع دیگری بود که در این جلسه بررسی شد و معاون درمان و مدیر بیمارستان فارابی توضیحاتی را در این باره ارائه کردند.  
  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 231194
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه