دریافت نوبت
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/03/11 - 11:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1871
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

امضای تفاهم نامه همکاری میان بیمارستان فارابی و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

بیمارستان فارابی در راه گسترش فناوری های رباتیک و هوش مصنوعی در آموزش چشم پزشکی قدم بر می دارد

با حضور نمایندگان بیمارستان فارابی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه اصفهان تفاهم نامه اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی مرتبط با کاربردهای رباتیک و هوش مصنوعی در آموزش چشم پزشکی در بیمارستان فارابی امضا شد.

امضای تفاهم نامه همکاری میان بیمارستان فارابی و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در زمینه گسترش فناوری های رباتیک و هوش مصنوعی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه امضای تفاهم نامه اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی مرتبط با کاربردهای رباتیک و هوش مصنوعی با حضور دکتر محمدرضا اکبری، رییس  بیمارستان فارابی، دکتر سید فرزاد محمدی، رییس مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حمیدرضا تقی راد، مدیر گروه رباتیک ارس و استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دکتر محمد مطهری فر،عضو  هیات علمی دانشگاه اصفهان دوشنبه 10 خرداد 1400 در بیمارستان فارابی برگزار شد.
دکتر محمدرضا اکبری در آغاز این جلسه با ابراز خشنودی از برگزاری این جلسه مشترک و اشاره به ارتباط بین صنعت و پزشکی اظهار داشت: ما از ارتباط بین صنعت، چشم پزشکی و بالین استقبال می کنیم. برای رسیدن به نتیجه مطلوب نمی توان فقط افق های دوردست را در نظر گرفت، اگر بخواهیم تغییر ایجاد شود بهتر است یک گام کوچک برداشته شود ولی نتیجه بخش باشد و به این منظور نیاز به همکاری همه اساتید می باشد.
دکتر سید فرزاد محمدی نیز با اشاره به ربات کمک آموزشی چشم پزشکی گفت: برای ساخت ربات کمک آموزشی در حوزه چشم پزشکی، یکی از اقداماتی که می تواند تاثیر گذار باشد، راه اندازی یک آزمایشگاه بین رشته ای است که  تمرکز آن بر روی آموزش و هوش مصنوعی و رباتیک است. این کار مستلزم توسعه زیرساخت ها است که ما جلسه ها و پیگیری های لازم در این زمینه را انجام دادیم.
وی توسعه کاربرد رباتیک و هوش مصنوعی در حوزه آموزش پزشکی با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی را امری مهم برشمرد و افزود: نگاه ما به این مقوله یک نگاه کاربردی است که ابتدا توسعه پیدا کرده، سپس تجاری و در نهایت کاربردی شود. در واقع دید ما یک دید اقتصادی و اشتغال زایی در بحث کاربرد بالینی است. وی همچنین توضیحاتی در مورد ایجاد بانک اطلاعاتی به عنوان یکی از هدف های این طرح ارائه داد.
در ادامه دکتر تقی راد، توضیحاتی را درباره استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی بیان کرد گفت: برای ما استفاده از مطالب فنی و مهندسی و هوش مصنوعی در عرصه پزشکی بسیار ارزشمند است، در حقیقت باعث ایجاد زبان مشترک و دانش متقابل بین علم پزشکی و مهندسی می شود. آنچه که ما علاقه مند به انجام آن هستیم توسعه این دانش در کار بالینی است و به این منظور در حال پیگیری و اقدامات لازم جهت انتقال تجهیزات آزمایشگاهی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به بیمارستان فارابی می باشیم.
وی در ادامه افزود: برای جراحی ویترکتومی دو نمونه ربات ساخته شده که به عنوان دایموند شناخته می شود. ما در واقع نیاز به زمان، توجه و تمرکز در این زمینه داریم و افق آینده را می بینیم که این نقطه عطفی است که با تلاش و تعاملی که خواهد بود توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد و تجهیزات رباتیک به عرصه پزشکی وارد می شود.
در ادامه این جلسه دکتر محمدطاهر رجبی و دکتر حمید ریاضی، معاونان پژوهشی و درمان ، سعید مرادی، مدیر  و  جمعی از اعضای هیئت علمی گروه چشم پزشکی نیز حضور داشتند که هرکدام به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند.
  • گروه خبری : پژوهش و دستاوردهای علمی
  • کد خبر : 219956
سید عباس قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه