دریافت نوبت: nobat.tums.ac.ir
  • تاریخ انتشار : 1403/07/10 - 12:49

نتایج هفتاد و یکمین آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی منتشر شد

دستیاران بیمارستان فارابی رتبه های برتر آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی 1403 را کسب کردند

7 دستیار بیمارستان فارابی در بین 10 درصد اول آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی 1403 قرار گرفتند.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان فارابی، نتایج هفتاد و یکمین آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی (برد تخصصی) اعلام شد و دستیاران این بیمارستان مانند سال های گذشته توانستند عملکرد درخشانی را در آزمون تخصصی چشم پزشکی 1403 داشته باشند.
بر اساس نتایج اعلام شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور دکتر پدرام افشار و دکتر محمدرضا نظری به ترتیب رتبه های اول و دوم این آزمون را کسب کردند. همچنین دکتر علی مومنی، رتبه چهارم، دکتر حمیدرضا قنبری، رتیه پنجم، دکتر کوثر اسماعیلی و دکتر رضا صادقی، رتبه هفتم و دکتر فرهاد سالاری رتبه دوازدهم را به خود اختصاص دادند. به این ترتیب 7 نفر از دستیاران بیمارستان فارابی توانستند بین 10 درصد اول آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی قرار بگیرند.
  • گروه خبری : آموزش دستیاران,ویژه دانشگاه
نویسنده: