به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشگاهیان مشتاق سفر به عتبات عالیات برای ثبت نام در بیستمین دوره عتبات می توانند تا روز یکشنبه 18 آذر 97 به سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir مراجعه کنند و پس از قرعه کشی، اسامی برگزیدگان 21 آذر ماه از سایت لبیک اعلام می شود.
در بیستمین دوره عتبات دانشگاهیان،12 هزار نفر از زائران دانشگاهی در قالب 300 کاروان از اول بهمن ماه 97 تا دهم اردیبهشت ماه 98 به عتبات عالیات اعزام خواهند شد. زائرین دانشگاهی در 5 گروه دختران دانشجو، متاهلین، اساتید، پسران دانشجو و کارمندان دانشگاه ها می توانند ثبت نام کنند. دختران دانشجو عمدتا هوایی اعزام می شوند و معینه کاروان به همراه این کاروان ها اعزام خواهد شد.
فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: براي دانشگاهیانی که به صورت هوایی به عتبات عالیات اعزام شوند وام قرض الحسنه سه میلیون تومانی و برای زائرینی که به صورت زمینی اعزام شوند، وام دو میلیون تومانی در نظر گرفته شده است که بعد از نهایی شدن ثبت نام، این تسهیلات در اختیار زائران دانشگاهی قرار خواهد گرفت.
توضیح اینکه، این ستاد با هماهنگی های صورت گرفته با سازمان وظیفه عمومی ناجا، مجوز خروج از کشور دانشجویان مشمول را اخذ خواهد کرد و تسهیلات مالی نیز برای این سفرها، با همکاری بانک ملت و صندوق رفاه دانشگاهیان اعطا خواهد شد.
منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران
به روز رسانی : يكشنبه 11 آذر 1397 - ساعت 11:41