دومین جلسه از دوره مراقبت های پرستاری در اورژانس چشم پزشکی؛

آشنایی پرستاران اورژانس بیمارستان فارابی با الزامات اعتباربخشی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دومین جلسه از دوره مراقبت های پرستاری در اورژانس چشم پزشکی با عنوان الزامات اعتباربخشی، روز شنبه 10 آذر 97 با حضور رضایی، مدیر پرستاری این بیمارستان، در کلاس پرستاری این مرکز برگزار گردید.
در آغاز این جلسه میرزایی، سوپروایزر آموزشی بیمارستان ضمن یادآوری نکاتی از جلسه قبلی این دوره که در زمینه انواع تروماهای چشم بود، به تشریح اهداف برگزاری این دوره و مزایای شرکت در این جلسات برای پرستاران اورژانس بیمارستان پرداخت و از آنان خواست تا جهت بهره مندی از مطالب، به صورت کامل و به موقع در این کلاس ها حاضر شوند.
سپس رضایی، مدیر پرستاری بیمارستان نکاتی را در خصوص اهمیت آگاهی کامل پرستاران اورژانس نسبت به مراقبت های پرستاری در اورژانس بیمارستان بیان نمود و گفت: پرستاران ما باید این نکته را بدانند که برای برگزاری یک دوره آموزشی هزینه و زمان زیادی صرف می شود. زحماتی که سوپروایزرها و رابطین آموزشی دفتر پرستاری برای هماهنگی جهت تهیه مطالب آموزشی، هماهنگی با مدرسین به خصوص اعضای هیئت علمی و برنامه ریزی زمانی متقبل می شوند قابل تقدیر است. وی در ادامه افزود: ما سعی می کنیم تا تمامی مشکلات پرستاران را در نظر بگیریم و برنامه ریزی را به گونه ای انجام دهیم تا آن ها بتوانند حداکثر بهره مندی را در زمان حضور در این جلسات داشته باشند. لذا از همکاران پرستار انتظار داریم تا بدون غیبت و تاخیر در این دوره ها حضور یابند. رضایی در پایان صحبت های خود گفت: از حمایت های دکتر صنعتکار، قائم مقام محترم ریاست بیمارستان که نسبت به پرداخت هزینه های این دوره همکاری لازم را به عمل آوردند تشکر می کنم.
در ادامه پوریانی، سوپروایزر پژوهشی بیمارستان صحبت های خود در زمینه الزامات اعتباربخشی را به سه قسمت تقسیم نمود. در قسمت اول وی به مهارت های ارتباطی و اهمیت آگاهی یک پرستار اورژانس در مورد ارتباط مناسب با بیمار برای ارائه خدمات درمانی بهتر اشاره نمود. وی بخش دوم صحبت های خود را به اهمیت تصمیم گیری مناسب و به موقع در هنگام مواجه با بیمار نیازمند خدمات اورژانس چشم اختصاص داد و احاطه پرستاران به این مورد را بسیار ضروری دانست. در قسمت سوم نیز با توجه به استرس بالا در شغلی مانند پرستاری، مطالبی را در زمنیه توانایی یک پرستار در مدیریت استرس مطرح نمود.
سپس نوبت به چاوشی، سوپروایزر آموزش به بیمار رسید تا مطالب خود را در مورد مفاهیم آموزش به بیمار ارائه نماید. وی ابتدا مفهوم و اهمیت آموزش مناسب به بیمار را برای حاضرین تشریح نمود و سپس با پخش فیلم کوتاهی از فعالیت هایی که در چند سال اخیر در زمینه آموزش به بیمار در بیمارستان فارابی صورت گرفته، سوالاتی را مطرح نمود. چاوشی اهداف آموزش به بیماران را افزایش رضایتمندی مددجویان، کاهش اضطراب بیماران، افزایش نتایج درمان با اقدامات خود مراقبتی، کاهش بروز عوارض بیماری، تکمیل برنامه های درمانی، کاهش مراجعه مجدد، بهبود کیفیت زندگی و کاهش هزینه های درمانی بیماران دانست که در صورت دستیابی به این اهداف قطعا تاثیرات مثبتی را در روند درمان بیماران مشاهده خواهد شد.
خبر و عکس: قاضی میرسعید
به روز رسانی : شنبه 10 آذر 1397 - ساعت 12:21