به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، تیم فوتسال فارابی توانست در اولین دیدار خود از سری مسابقات لیگ فوتسال کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه پاییز 97  (جام خلیج فارس) به پیروزی دست یابد.
در این مسابقه که روز پنجشنبه 3 آبان ماه 97 برگزار گردید تیم فوتسال فارابی با نتیجه 4 بر 3 حریف خود، تیم فوتسال دانشکده دندانپزشکی را شکست داد.
اعضای تیم فارابی در این مسابقات را اسماعیل عزتی، وریا مرادی، بابک حسین زاده، علیرضا اشتیاقی، سعید آقایی، مهدی داودی، امید خانی، عباس منتشلو، محمد نجاتی، شاهین شعبانی، محسن باقری و شاهین شریفیان تشکیل داده و چنگیز دولتیاری به عنوان مربی و یوسف رستمی به عنوان سرپرست تیم را همراهی می کنند. این تیم در ادامه لیگ و از هفته دوم این مسابقات، روز پنجشنبه 10 آبان به مصاف تیم مجتمع امام خمینی (ره) ب خواهد رفت.
لازم به توضیح است که لیگ فوتسال کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو گروه 8 تیمی برگزار و تیم فوتسال فارابی با تیم های رازی، حراست، امام خمینی (ره) ب، معاونت دانشجویی، دندانپزشکی، بهارلو و سینا همگروه می باشد.
خبر: قاضی میرسعید
عکس: یوسف رستمی