دکتر سید حسین صدر السادات، رییس بیمارستان فارابی در پیامی فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، متن پیام بدین شرح است:
آنگاه كه با خداوند پیمان بستید و قسم یاد كردید، نخستین وظیفه‌ تان حفظ سلامت و تندرستی بیماران و دستگیری از دردمندان شد، به گونه ای که هیچ چیز نتواند لحظه ای شما را از توجه نسبت به بیماران دور نگه دارد. زیرا وقتی دیدگان دردمندی روشن شد و دستش را  به نشانه ی شکر سوی آسمان گرفت، آن گاه هستی به حمد و تسبیح در خواهند آمد و بیمار مسرور از شفا و طبیب مسرور از رضایت درون و اینگونه در شادی خانواده‌ بیمار شریك می شوید.
خانواده بزرگ فارابی بیش از هشت دهه است که با این چنین تواضع و فروتنی قدم در راه پیشرفت این مرز و بوم و کاهش آلام مردمانش نهاده است. حضور اساتید، دستیاران و پزشکان فرهیخته در این مجموعه افتخارات بزرگی را در حوزه آموزش و پژوهش و سلامت کشورآفریده و موجبات ارتقای سرمایه های علمی و اجتماعی کشور و سرآمدی این بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی تهران را در سطح کشور و منطقه فراهم آورده اند.
لذا اینجانب با افتخار به عنوان عضوی از این خانواده بر خود لازم می دانم ضمن ابراز ادب به محضر اساتید گرانقدر و تقدیر از زحمات شبانه روزی همه اعضای جامعه پزشکی، فرا رسیدن روز پزشک را به تمام پزشکان و دانشجویان پزشکی که قدم در این راه روشن گذاشته اند،به ویژه اعضای هیئت علمی و پزشکان بیمارستان فارابی صمیمانه تبریک عرض نموده، و برای آنان در تمامی مقاطع زندگی سلامتی و موفقیت را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر سید حسین صدر السادات
رییس بیمارستان فارابی