به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دو نفر از کارکنان این بیمارستان در بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی حائز رتبه برتر شدند.
آزمون بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز سه‌شنبه 25 اردیبهشت 97 با حضور داوران بین‌المللی در تالار امام خمینی (ره) و مسجد المهدی (عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در بخش کارکنان سید اصغر محمدی رتبه برتر حفظ کل قرآن کریم و حسن نباتعلی رتبه دوم رشته ترتیل را کسب کردند.
توضیح اینکه اسامی افراد برگزیده برای حضور در مرحله نهایی مسابقات کشوری، پس از ابلاغ سهمیه توسط مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی خواهند شد.

به روز رسانی : پنجشنبه 21 تير 1397 - ساعت 08:09
ایجاد : چهارشنبه 20 تير 1397 - ساعت 13:22 2018-7-12 08:09:30