به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی در دومین روز برگزاری بیست و چهارمین سمینار سالیانه فارابی جشنواره فیلم و عکس  عصر روز پنجشنبه  13 اردیبهشت 97 با استقبال شرکت کنندگان در سالن اصلی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار و در پایان منتخبین خود را معرفی کرد.
دکتر محمد سلیمانی، عضو هیئت علمی بیمارستان فارابی در بخش اورژانس و یکی از برگزار کنندگان درباره جزئیات و نحوه داوری این جشنواره گفت: جشنواره فیلم و عکس فارابی که سال های قبل با عنوان ویدئو ژورنال در سمینار سالیانه فارابی برگزار می شد، امسال با تغییراتی در نحوه داوری، به شکلی متفاوت و گسترده تربه اجرا درآمد.
وی استقبال مخاطبان از جشنواره را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: پس از پایان مهلت مقرر  و دوبار تمدید در مجموع 155اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شد که از این بین 36 فیلم و 119 قطعه عکس با موضوعات مرتبط با چشم پزشکی بود.
دکتر سلیمانی خاطرنشان کرد: متاسفانه تعدادی اثر پس از پایان مهلت در نظر گرفته شده به دبیر خانه رسید که در داوری لحاظ نشدند.
عضو گروه برگزاری جشنواره فیلم و عکس فارابی در مورد روند داوری اظهار داشت: برای اولین بار امسال داوری به طور آنلاین و کاملا محرمانه انجام شد و داوران پس از توجیه کامل بر اساس پرسشنامه طراحی شده به بررسی و ارزیابی آثار از نظر فنی ، علمی و هنری پرداخته و رای خود را اعلام کردند.
وی با بیان این که به دلیل رقابت بسیار فشرده و تعداد بالای آثار ارسالی،  متاسفانه موفق به نمایش تمامی عکس ها و فیلم ها نبودیم اظهار داشت: در پایان مرحله داوری و بر اساس امتیاز کسب شده، نهایتا 14 فیلم و 13عکس به عنوان آثار منتخب در روز برگزاری جشنواره به نمایش عمومی درآمدند.
دکتر سلیمانی همچنین در مورد نتیجه بخش فیلم هم این طور توضیح داد که اثر آقای دکتر حبیب جعفری فلوشیپ قرنیه بیمارستان فارابی در داوری حائز رتبه سوم شد ولی به دلیل مشترک بودن اتند ناظر با نفر اول و بر اساس نظر دبیر علمی سمینار جایزه ایشان به نفر چهارم داوری اعطا شد.
دکتر سلیمانی در پایان از هیئت داوران متشکل ازآقایان  دکتر اسدی و دکتر قاسمی فلاورجانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سالور، دکتر برادران رفیعی و دکتر کریمیان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بهشت نژاد، دکتر فلاح تفتی، دکتر جباروند، دکتر کارخانه، دکتر سید علی طباطبائی،دکتر سید ضیاء ادین طباطبائی، دکتر ابوالفضل کسائی،  دکتر عامری، دکتر آرش میرمحمد صادقی، دکتر مسعود محمدی، دکتر اشراقی و خانم ها دکتر فریبا قاسمی و دکتر رامک روحی پور که طی این مدت  آثار را از نظر فنی و علمی  ارزیابی نمودند سپاسگزاری کرد و افزود:  ارزیابی هنری آثار نیز بر عهده یکی از کارشناسان سازمان صدا و سیما قرار داشت.
توضیح این که برگزیدگان جشنواره فیلم عکس فارابی  در مراسم شب فارابی به شرح زیر معرفی و تقدیرشدند.
 برگزیدگان بخش فیلم
 رتبه اول: دکتر محمد سلیمانی و دکتر حسن فرشید نیا