مراسم باشکوه جشن سالیانه شب فارابی با حضور دکتر هاشمی، وزیر بهداشت، پیشکسوتان،اعضای هیئت علمی، دانش آموختگان، دستیاران و فلو شیپ ها، پرستاران، مسئولین و کارکنان بیمارستان فارابی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، گردهمایی سالیانه دانش آموختگان فارابی شامگاه پنجشنبه13 اردیبهشت 1397 در پایان دومین روز از بیست و چهارمین سمینار سالانه فارابی با برنامه های متنوع در پژوهشگاه صنعت نفت تهران برگزار شد.
در شروع  مراسم کلیپ ویژه سمینار پخش شد و مجری از دکتر سید حسین صدر السادات، رییس بیمارستان فارابی درخواست کرد مراسم را رسما افتتاح نماید.
دکتر صدرالسادات ابتدا اعیاد خجسته شعبانیه و روز معلم را تبریک گفت و با اشاره به فقدان استاد مرحوم علی اصغر خدادوست از حاضران خواست تا برای شادی روح آن استاد فقید فاتحه ای قرائت کنند.
رییس بیمارستان فارابی با اشاره به برگزاری موفق سمینار در دوروز گذشته گفت: علیرغم مشکلاتی که طی دوسال گذشته بر سر راه سمینار قرار داشت امروز شاهد برگزاری سمیناری پربار و شکوفا بودیم واین امر حاصل نشد مگر در سایه همدلی و تلاش مضاعف همه همکاران من در گروه چشم پزشکی و بیمارستان فارابی. امیدوارم این همدلی و همراهی همچنان تداوم یابد و شاهد شکوفائی سمینار در سال های آتی باشیم.
وی در پایان با بیان این که تقویم اجرایی سمینار در پنج سال آینده تهیه شده است از سایر گروه های چشم پزشکی کشور درخواست کرد با رعایت فاصله زمانی معقول در برگزاری بهتر برنامه ها یکدیگر را یاری کنند.
دکتر صدر السادات در پایان از کارکنان و مسئولان پژوهشگاه صنعت نفت برای میزبانی شایسته این سمینار، شرکت های تجهیزات پزشکی بریا حمایت و همراهی با سمینار، دکتر فخرائی ، مدیر گروه چشم پزشکی و دکتر سید ضیاء الدین طباطبائی دبیر علمی سمینار و تمامی کسانی که به نحوی در برپایی این رویداد علمی برزگ فعالیت داشتند،  قدر دانی نمود.
درادامه با نمایش کلیپی از استاد فقید پروفسور علی اصغر خدادوست، حاضران در مراسم یاد و خاطره بزرگ مرد چشم پزشکی ایران را گرامی داشتند.
سپس نماینده یکی از شرکت های تجهیزات پزشکی، به نمایندگی از سایر شرکت های شرکت کننده در سمینارسخنرانی کرد.
با نمایش کلیپی ار دکتر محسن محسن زاده کرمانی استاد پیشکسوت بیمارستان فارابی و همراه با تشویق ممتدحاضران، از وی به عنوان" آموزگار برتر و الگوی اهلیت حرفه ای" تقدیر شد. در این کلیپ تنی چند از همکاران و شاگردان استاد محسن زاده به ذکر خاطراتی از دوران حرفه ای وی پرداختند.
اهدای جوایز برندگان اولین جشنواره فیلم و عکس فارابی و مسابقه  معرفی موارد جالب(  Rapid Fire Case Presentation )  هیجان این مراسم را دوچندان کرد.
دکتر قاسم فخرائی، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنران بخش دوم این مراسم با عرض خیر مقدم به حضار روز معلم را به تمامی اساتید بیمارستان فارابی به ویژه پیشکسوتانی که حق معلمی بر گردن همه دارند تبریک گفت.
دکتر فخرائی در ادامه از دکتر صدر السادات، ریاست بیمارستان فارابی که با حمایت های بیدریغ خود به برگزاری باشکوه و پربار این سمینار کمک می کند قدر دانی کرد
وی همچنین با تشکر از تمامی کسانی که به نحوی در برگزاری سمینار مشارکت داشتند به ویژه دکتر سید ضیاء الدین طباطبائی، که فراتر از وظایف دبیر علمی با وسواس و دقت نظر بر تمامی جوانب برگزاری سمینار نظارت داشت، تشکر نمود.
دکتر فخرائی ابراز امیدواری کرد جمع حاضر را در بیست و پنجمین سمینار سالیانه فارابی که به شکلی متفاوت و با شکوه بیشتری برگزار خواهد شد، دوباره ملاقات کنیم و درچنین شبی خاطره ای ماندگار با هم بسازیم.
 در ادامه مراسم مدال گردانی انجام و با جا به جا شدن مدال ریاست و دبیر علمی سمینار از دکتر انوری و دکتر سید ضیاء الدین طباطبائی به دکتر علیرضا کشتکار جعفری و دکتر احمد میرشاهی رسما کار برنامه ریزی بیست و پنجمین سمینار سالیانه فارابی که در اردیبهشت 1398 برگزار خواهد شد،به ایشان سپرده شد.
خانواده بزرگ فارابی در این دورهمی به یاد ماندنی، میزبان یکی از مفاخر خود دکتر حسن هاشمی، وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی بود که طی سخنانی از حضور در جمع دانش آموختگان و همکاران خویش در فارابی ابراز خشنودی کرد و گفت: در مجموعه فارابی افراد زیادی در راه آموزش و مهارت آموزی دانش چشم پزشکی پیر شده و درعین حال برای اعتلای اعتبار ایران و ایرانی خون دلها خورده اند. در آستانه روز معلم یاد و خاطره همه آن عزیزان را گرامی داشته و به حضور برخی از آنان در این جمع افتخار می کنیم.
وزیر بهداشت با بیان این که آنچه می تواند به ارتقای دانش و مهارت چشم پزشکی ایران کمک کند علاقه مندی و تعصب ما به تعلیم و تعلم  و دل در گرو خدمت به مردم و کشور عزیزمان ایران داشتن است. خاطر نشان کرد؛ اگر بخواهید در تراز نیاکان حرکت نموده و میراث دار خوبی برای آنان باشید هیچ راهی جز همدلی ندارید.
دکتر هاشمی همگان را به رعایت ادب و احترام به بزرگترها توصیه کرد و گفت: اولین سرمشق  معلم سال اول دبیرستانم این بود: "توانابود هرکه دانابود" امروز در دنیای قرن بیست و یکم کسی توانا است که عالم است البته عالمی که در عین حال خداترس هم هست. و دومین سرمشق این که: " باادب باش تا بزرگ شوی" بنابر این حتما ادب را نسبت به اساتید و بزرگانمون در فامیل، شهر و اجتماع و صنفمان رعایت کنیم.
با طنین اجرای موسیقی توسط گروه تال شب فارابی پایان یافت و خاطره ای خوش از همدلی در اذهان چند نسل از خانواده ای بزرگ برجا ماند.
خبر: امیدوار
عکس: ربیعی