کارشناسان ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور با استقرار در بیمارستان فارابی طی دو روز ایمنی و سلامت ساختمان  این مرکز را ارزیابی می کنند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی؛ کارشناسان ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور ازپنجشنبه 23 فروردین 1397 در بیمارستان فارابی مستقر و طی دو روز، ایمنی این مرکز را ارزیابی خواهند کرد.
مهندس فرنام خجسته فر، مدیر ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور، ضمن اعلام این خبر به تشریح اهداف و وظایف این ستاد پرداخت و گفت: این ستاد سازمان مستقلی است که تحت نظر مستقیم وزیر راه و شهرسازی فعالیت نموده و با انجام به‌موقع معاینه فنی ساختمان‌های در حال بهره‌برداری و شناسایی خطرات و آسیب‌ها به افزایش سطح ایمنی آن ها کمک می کند.
مهندس خجسته فر اظهار داشت: ستاد مرکزی معاینه فنی کشور از یک سال و نیم پیش و با برخورداری از گروه های مجرب مهندسی در حوزه مکانیک، برق و سازه فعالیت خود را در حوزه سلامت ساختمان کشور شروع کرده و طی این مدت کار خود را به طور جدی دنبال نموده است. قریب چهار ماه است که این فعالیت را در حوزه ساختمان های درمانی متمرکز نموده و پیشگیری از حوادث را در این ساختمان ها سرلوحه اهداف قرار داده ایم.
مدیر ستاد مرکزی معاینه فنی ساختمان کشور با اشاره به اهمیت ایمنی بیمارستان ها و مراکز درمانی افزود: در دو سال گذشته، حوادثی همچون آتش سوزی و زلزله به ساختمان های درمانی آسیب وارد نموده و توجه مسئولین را به اهمیت تامین ایمنی این مراکز که در مواقع بحران نقش مهمی دارند جلب نموده است. لذا درصدد هستیم این کار را به‌صورت جدی دنبال کرده و شناسنامه‌های ایمنی هرکدام از مراکز درمانی را صادر و پلاک‌های معاینه فنی برای آن ها الصاق می شود.
وی خاطرنشان کرد: صدور پلاک معاینه فنی ساختمان برای اولین بار در کشور صورت می گیرد. ارزیابی های ستاد یک ممیزی دقیق و پیشگیرانه در حوزه سلامت ساختمان و مبنای آن مقررات ملی ساختمان و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی وزارت راه و شهرسازی است.
مهندس خجسته فر افزود: حوزه ایمنی در ساختمان یک مبحث بسیارجامع است که ارتقاء سطح ایمنی یکی از فرایندهای آن می‌باشد. یکی از اولویت‌های آن مبحث 22 است که تاکنون در کشور پیاده‌سازی نشده است و ما آن را در اولویت‌های کاری قرار داده‌ایم.
وی با تشکر از همکاری بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز امیدواری کرد با کمک و همکاری یکدیگر سطح ایمنی و سلامت ساختمان‌های در حال بهره‌برداری را ارتقاء داده و دیگر شاهد حوادث تلخی مانند پلاسکو نباشیم.
 خبر: امیدوار
 عکس: قاضی میرسعید