به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، مراسم دیدار نوروزی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه 14فروردین 1397در فضای فرح‌بخش بهاری موزه تاریخ علوم پزشکی با حضور رییس دانشگاه و اعضای هیات رییسه برگزار شد و خانواده صمیمی دانشگاه در نخستین دیدار نوروزی خود، گرم‌ترین شادباش‌ها را نثار یکدیگر کردند. میزبان وزیر بهداشت و بودند و در این دیدار دکتر هاشمی، وزیر بهداشت و  معاونان و مدیران وزارت بهداشت نیز حضور داشتند. دکتر هاشمی نیز با  میهمانان حاضر در این مراسم  به گرمی دیدار کرد و آغاز سال جدید را به همه کارکنان و اعضای هیئت علمی  دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.
دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، در سخنانی ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دیدار نوروزی را یکی از روزهای خوب سال در دانشگاه توصیف کرد و گفت: این سنت خوبی که روسای پیشین دانشگاه به‌جای گذاشتند فرصت خوبی است تا اعضای هیات علمی و کارکنان به‌طور صمیمانه و به‌دور از تکلف و سخنرانی‌های یک‌سویه، با مسئولان دانشگاه و با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.
رییس دانشگاه تصریح کرد: من به‌عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ دانشگاه، احساس خوبی در این دیدار داشتم و از دیدن این‌همه شور و شعف و روی خوشی که خانواده دانشگاه نسبت به همدیگر دارند انرژی مضاعفی گرفتم. چنانچه در طول سال گذشته هم تلخ‌کامی‌ها و مسائلی پیش‌آمده، امیدوارم با این همدلی و نگاه مثبتی که همکاران نسبت به یکدیگر دارند برطرف شود و همه کمک کنیم تا دانشگاه به نحو احسن اداره شود.
وی با اشاره به ارزیابی خود از دانشگاه در سال پیش رو گفت: نگاه من همواره مثبت و امیدوارانه است.  مشکلات همیشه بوده و خواهد بود. ما به‌عنوان مسئولان دانشگاه دورهم جمع شده‌ایم که باکار، تلاش و امید مسائل را برطرف کنیم.
رییس دانشگاه با تأکید دوباره بر حفظ احترام و تکریم نیروی انسانی دانشگاه گفت: بارها و بارها تأکید کرده‌ام که نیروی انسانی سرمایه اصلی دانشگاه است. دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 20 هزار پرسنل، 14 هزار دانشجو و 2 هزار عضو هیات علمی دارد که باید زمینه کار بهتری برای آنان فراهم شود و باید حواسمان به حفظ احترام و تکریم نیروی انسانی در سطوح مختلف باشد.
وی افزود: من به‌عنوان مسئول دانشگاه افتخار می‌کنم که در خدمت دانشگاه و دانشگاهیان هستم و تمام تلاش را می‌کنم تا دانشگاه با آرامش بیشتری به پیشرفت و توسعه ادامه دهد.مسئولان دانشگاه هم موظف‌اند باروی خوش، صبر و حوصله تلاش کنند تا مشکلات دانشگاه کمتر شود.
دکتر فخرایی، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه؛ دکتر صنعتکار، قائم مقام ریاست؛ دکتر فریبا قاسمی، معاون آموزشی؛مرادی، مدیر و برخی از مدیران و مسئولین بیمارستان فارابی نیز در این مراسم حضور یافتند و به نمایندگی از کارکنان بیمارستان آغاز سال جدید را به مسئولین دانشگاه تبریک گفتند.
عکس: قاضی میرسعید

به روز رسانی : چهارشنبه 15 فروردين 1397 - ساعت 13:15