درپی درگذشت پروفسورعلی اصغر خدادوست، نابغه چشم پزشکی ایران و جهان ، دکتر قاسم فخرائی، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی پیامی این مصیبت را به خانواده محترم ایشان و جامعه چشم پزشکی تسلیت گفت. در این پیام آمده است:
انالله و انا الیه راجعون
خبر تأسف‌بار درگذشت استاد گران‌قدر زنده‌یاد پروفسور علی اصغر خدادوست، چهره ماندگار علمی و از مفاخر جامعه چشم پزشکی کشور اندوهي بزرگ بر دل‌هایمان نهاد.
خدمات ارزنده ايشان طي سال‌ها تلاش علمی برکسی پوشيده نيست. استاد و چشم پزشک برجسته‌ای كه نه‌تنها در عرصه چشم پزشکی سرآمد بود، بلكه استاد ادب، محبت و متانت بود. بی‌شک نام و ياد او همواره زنده و جاودان خواهد ماند!
از خداوند متعال براي آن مرحوم علوّ درجات و رحمت الهي و براي خانواده محترم ایشان و همكاران بیمارستان خدادوست شیراز صبر و شكيبايي آرزومندم.
ياد و خاطره ستارگان آسمان علم، پاينده باد.

دکتر قاسم فخرائی
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران