روابط عمومی بیمارستان فارابی، مهسا یوسف پور، کارشناس ارشد نانوتکنولوژی پزشکی و پژوهشگر مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین سری مینیاتور تاک  شبکه جهانی یوسرن بر اساس جمع بندی رای داوران بخش هنری و شرکت کنندگان به عنوان برگزیده رشته "پریشان نویسی" شد.
یوسف پور در این مورد توضیح داد: مینیاتور تاک سخنرانی های کوتاه دوازده دقیقه ای هستند و در کنار آن یک هنرمند به ارائه اثر هنری( آرت پرفورمنس )در مدت 6دقیقه می پردازد. به این ترتیب علم و هنر در کنار هم معنای زیباتری میگیرند.
 وی با بیان این که در برنامه فوق با پریشان نویسی درمورد تئوری بازی : "چرخ گردون با دلم به به چه بازی می کند" با تاک  همراهی کرده است، افزود: پریشان نویسی ارتباط عمیق حسی با شعر و نگارش فی البداهه و بازی با شکل گرافیکی حروف است به طوری که در خلق اثر دست کاملا باز باشد.
توضیح اینکه به مناسبت آغاز سومین سال فعالیت شبکه جهانی آموزش و پژوهش های علمی یوسرن، برنامه ای علمی و فرهنگی با محور «مرزهای دانش؛ از علم تا عمل» روز یکشنبه ۱۰ دی ۹۶ به همت معاونت بین الملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت فرهنگی این دانشکده، در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
خبر: امیدوار
عکس: کانال اطلاع رسانی یوسرن