با هماهنگی مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ناشر BMJ، امکان استفاده از دوره آموزشی online این ناشر، به مدت شش ماه برای همکاران دانشگاه فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، بر اساس  هماهنگی صورت گرفته بین مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ناشر BMJ، امکان استفاده از دوره آموزشی online ناشر مذکور، با عنوان «دوره الکترونيک آموزش پژوهش، از طراحی تا اجرا و انتشار» Research to Publication Courses & Modules از تاریخ این نامه به مدت شش ماه برای همکاران دانشگاه  فراهم شده است. این دوره، یک برنامه آموزشِی پژوهشی در علوم پزشکی و سلامت، از طراحی تا اجرای پژوهش و انتشار مقاله است که شامل 6 دوره آموزشی با عناوین زیر است:
1. How to Write a Paper
2. What Editors and Peer Reviews look for?
3. Publication Ethics
4. Designing Clinical Research
5. Responsible Conduct of Research
6. Introduction to Clinical Trials
مجموعه فوق شامل 200 ساعت آموزش در 48 موضوع اختصاصی است که محتوای آموزشی هر دوره شامل متن، صفحات و آدرس های اینترنتی و فایل های صوتی و تصویری است. مخاطبان این دوره؛ پژوهشگران، اعضای هیات علمی، سردبیران و داوران مجلات، کارشناسان پژوهشی و اخلاق و دانشجویان هستند.
برای شرکت در این دوره، لازم است همکاران ابتدا از طریق آدرس http://rtop.bmj.com نسبت به ثبت نام در دوره مذکور اقدام نمایند.
برای دریافت راهنمای ثبت نام اینجا کلیک کنید

به روز رسانی : پنجشنبه 5 بهمن 1396 - ساعت 14:31