در سومین جشنواره نشان اخلاق برتر (ناب) از 28 نفر از پرستاران برگزیده بیمارستان فارابی با اهدای این نشان قدردانی به عمل آمد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، مراسم سومین جشنواره ناب (نشان اخلاق برتر) روز دوشنبه 2 بهمن 96 و در آستانه میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور دکتر کریمی، رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین و روسای بیمارستان های تابعه در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر کریمی با اشاره به جمعیت قابل توجه کادر پرستاری در پیکره دانشگاه علوم پزشکی تهران با یادآوری خدمات خاص پرستاران در مواجهه با شرایط خاص در هر یک از مراکز به تفکیک یاد و زحمات آنان را گرامیداشت و اظهار داشت: در جامعه پزشکی و پرستاری دانشگاه، با افرادی مواجهیم که شبانه روز زحمت می کشند تا بیماران مراجعه کننده به مراکز تحت پوشش، درمان شوند.
وی افزود: امروز من شخصا به عنوان مسئول این دانشگاه در برابر همه کادر پرستاری سرتعظیم فرود می آورم و تشکر می کنم. و تقارن روز پرستار را با میلاد بزرگترین بانوی ایثار و از خودگذشتی که مظهر ندیدن خود و دیدن جامعه و ارزش هاست، مبارک  دانسته و به همه پرستاران این روز را تبریک می گویم.
حاضرین در ادامه شاهد سخنرانی دکتر رضایی، معاون درمان و دکتر وسکویی، مدیر امور پرستاری دانشگاه بودند.
بخش پایانی این مراسم نیز به اهدای نشان اخلاق برتر به 241 پرستار برگزیده اختصاص داشت که از این میان 28 پرستار از بیمارستان فارابی توانستند در میان برگزیدگان این جشنواره قرار گیرند و نشان اخلاق برتر را دریافت کنند. دکتر صدرالسادات، رییس، مرادی، مدیر و رضایی، مدیر پرستاری بیمارستان فارابی نیز با حضور در میان پرستاران برگزیده ی این بیمارستان ضمن تبریک، از زحمات آن ها قدردانی کردند.
اسامی پرستاران برگزیده ی بیمارستان فارابی در این جشنواره به شرح زیر است:
طاهره بیرقی
مریم بیابانی