دکتر عباسعلی کریمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر صدرالسادات را به سمت رییس بیمارستان فارابی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی در متن این حکم آمده است:
جناب آقاي دكتر  سید حسین صدرالسادات
دانشیار  محترم دانشگاه
با سلام و احترام
بیمارستان‌ها مراکز اصلی آموزش بالینی، پژوهش و ارائه خدمات درمانی در دانشگاه هستند و ارتقاء سطح خدمات آن‌ها علاوه بر ایجاد رضایت‌مندی مراجعین نیازمند، می‌تواند موجب شکوفایی در عرصه آموزش و پژوهش‌های بالینی گردد.
 بیمارستان فارابی بزرگ‌ترین مرکز چشم‌پزشکی کشور است و سابقه طولانی در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در این رشته دارد. با توجه به سوابق ارزشمند و تجارب قبلی، جنابعالی را به‌عنوان رئیس بیمارستان فارابی منصوب می‌نمایم. اميد مي‌رود با بهره‌گيري از حداکثر توان و درايت خود و با جلب مشارکت اعضاي محترم هيأت علمي، کارکنان دلسوز و فراگیران عزيز گام‌هایي بلند در ارتقاء کیفیت و توسعه خدمات آموزشي، پژوهشي و درماني برداشته شود.
بدون ترديد تمام عوامل ذی‌ربط در بیمارستان فارابی و دانشگاه، شما را در دستيابي به اهداف فوق ياري خواهند نمود. از درگاه خداوند متعال توفیق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دكتر عباسعلي كريمي
رئيس دانشگاه