دکتر هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر عباسعلی کریمی را به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی تهران منصوب و از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر دکتر علی جعفریان قدردانی کرد.

به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر عباسعلی کریمی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب‌عالی، به‌موجب اين ابلاغ به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی تهران منصوب می‌شوید.
از جناب‌عالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصي و كارشناسي اعضاي هیئت‌علمی و كاركنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفيت منابع بالقوه ساير بخش‌های حوزه مأموريت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به‌ویژه سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه‌های ارائه‌شده توسط این‌جانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زير را انجام دهيد:
1. تشویق، ترغیب و توجه ویژه به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و نوآوری در پژوهش و فن‌آوری
2. تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به‌ویژه محرومين و نيازمندان
3. عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم
4. اقدامات لازم درزمینهٔ استمرار طرح تحول نظام سلامت
5. ارتقاء برنامه‌های جاري حوزه‌های بهداشتي، درماني، فرهنگي و دانشجويي
6. صيانت از منابع انساني، فيزيكي و مالي
7. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموريت خود
8. رعایت اعتدال، توانمندی و شایسته‌سالاری در انتصابات و تكريم اعضاي هیئت‌علمی و كاركنان حوزه سلامت
اميد است با اتكال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

وزیر بهداشت همچنین در پیامی از خدمات و تلاش‌های دکتر جعفریان در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران قدردانی کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

برادر گرامي جناب آقای دکتر علی جعفریان
خدمت‌گزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزيده خویش عطا می‌فرماید. لذا بدین‌وسیله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران صمیمانه تشکر و قدردانی می‌نمایم.
اميد است همواره به‌عنوان يكي از نيروهاي ارزشمند در نظام سلامت موفق و پيروز باشيد.

به روز رسانی : پنجشنبه 20 مهر 1396 - ساعت 15:20
ایجاد : چهارشنبه 12 مهر 1396 - ساعت 07:31 2017-10-12 15:20:37