شناسه : 3366
1396-06-11 08:39
2017-9-2 08:43:25

انتصاب دکتر رامک روحی پور به عنوان مسئول دفتر بین الملل بیمارستان فارابی

دکتر سید حسین صدر السادات، رییس بیمارستان فارابی با صدور ابلاغی دکتر رامک روحی پور، دانشیار گروه رتین و عضو هیئت علمی بیمارستان فارابی را به سمت مسئول دفتر بین الملل بیمارستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، متن ابلاغ به این شرح است:
سرکار خانم دکتر رامک روحی پور معلایی
دانشیار و عضو محترم هیئت علمی چشم پزشکی بیمارستان فارابی
با سلام و احترام
       بموجب این ابلاغ بعنوان مسئول دفتر بین الملل بیمارستان فارابی منصوب می گردید. امید است سرکار عالی با برنامه ریزی و تعامل و با بهره گیری از دانش و تجربیات خود، نسبت به انجام شایسته موارد تعیین شده با رئوس ذیل اهتمام جدی را بعمل آورید :
1- امور پذیرش و فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی
2- کارشناسی امور فرصت های مطالعاتی، مأموريت و بورس هیات علمی.
3- کارشناسی امور كنگره ها، مأموريت هاي كوتاه مدت و سفرهای برنامه ریزی شده داخل و خارج از کشور هیات علمی
4- کارشناسی و انجام امور مربوط به گذراندن بخشی از دوران تحصیل در خارج از کشور مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی
5- امور تکلیفی بین الملل از سوی دانشگاه و دانشکده (رتبه بندی در حوزه بین الملل، اعتباربخشی، تدوین گزارش فعالیت فصلی، هماهنگی میزبانی بازدیدها)
6- شرکت در جلسات دانشکده و دانشگاه در موضوعات بین الملل (رابطین، دانشجوی خارجی، فرصت و ماموریت هیات علمی،...)
7- کارشناسی امور توسعه بين الملل؛ از قبیل عضویت در مجامع بین المللی، تفاهم نامه ها، راه اندازی و بازنگری اساسی در وب، شبکه و داد و ستد با دانشمندان ایرانی خارج کشور)
8- تدوین و به روز رسانی کتابچه معرفی فارابی به زبان انگلیسی (Farabi Info.)
9- ویرایش اخبار انگلیسی برای وب
10- به روز نگهداشتن محتواهای وب از فارابی در وب سایت معاونت بین الملل دانشگاه (GSIA)
11- پیش نویس توصیه نامه، گواهی سابقه کار و نظایر به زبان انگلیسی برای صدور توسط مراجع صلاحیت دار دانشگاه
12- اداره الزامات اعتبار بخشی بین المللی در حوزه کاری بین الملل
13- توسعه و نگهداری دفتر فیزیکال و مجازی، تلفنی، رایانامه ای، تله کنفرانس بین الملل فارابی
14- توانمند سازی مهارت های پیش نیاز ارتباطات و داد و ستد بین المللی نزد اعضای هیات علمی و دانشوران فارابی
15- شناسایی و ایجاد زمینه های همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم (در راستای آیین نامه ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت)
 توفیق شما را در نیل به اهداف و برنامه های تعیین شده از خداوند منان مسئلت دارم.
 دکتر سید حسین صدر السادات
رییس بیمارستان فارابی