دکتر سید حسین صدر السادات، رییس بیمارستان فارابی با صدور ابلاغی دکتر رامک روحی پور، دانشیار گروه رتین و عضو هیئت علمی بیمارستان فارابی را به سمت مسئول دفتر بین الملل بیمارستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، متن ابلاغ به این شرح است:
سرکار خانم دکتر رامک روحی پور معلایی
دانشیار و عضو محترم هیئت علمی چشم پزشکی بیمارستان فارابی
با سلام و احترام
       بموجب این ابلاغ بعنوان مسئول دفتر بین الملل بیمارستان فارابی منصوب می گردید. امید است سرکار عالی با برنامه ریزی و تعامل و با بهره گیری از دانش و تجربیات خود، نسبت به انجام شایسته موارد تعیین شده با رئوس ذیل اهتمام جدی را بعمل آورید :
1- امور پذیرش و فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی
2- کارشناسی امور فرصت های مطالعاتی، مأموريت و بورس هیات علمی.
3- کارشناسی امور كنگره ها، مأموريت هاي كوتاه مدت و سفرهای برنامه ریزی شده داخل و خارج از کشور هیات علمی
4- کارشناسی و انجام امور مربوط به گذراندن بخشی از دوران تحصیل در خارج از کشور مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی
5- امور تکلیفی بین الملل از سوی دانشگاه و دانشکده (رتبه بندی در حوزه بین الملل، اعتباربخشی، تدوین گزارش فعالیت فصلی، هماهنگی میزبانی بازدیدها)
6- شرکت در جلسات دانشکده و دانشگاه در موضوعات بین الملل (رابطین، دانشجوی خارجی، فرصت و ماموریت هیات علمی،...)
7- کارشناسی امور توسعه بين الملل؛ از قبیل عضویت در مجامع بین المللی، تفاهم نامه ها، راه اندازی و بازنگری اساسی در وب، شبکه و داد و ستد با دانشمندان ایرانی خارج کشور)
8- تدوین و به روز رسانی کتابچه معرفی فارابی به زبان انگلیسی (Farabi Info.)
9- ویرایش اخبار انگلیسی برای وب
10- به روز نگهداشتن محتواهای وب از فارابی در وب سایت معاونت بین الملل دانشگاه (GSIA)
11- پیش نویس توصیه نامه، گواهی سابقه کار و نظایر به زبان انگلیسی برای صدور توسط مراجع صلاحیت دار دانشگاه
12- اداره الزامات اعتبار بخشی بین المللی در حوزه کاری بین الملل
13- توسعه و نگهداری دفتر فیزیکال و مجازی، تلفنی، رایانامه ای، تله کنفرانس بین الملل فارابی
14- توانمند سازی مهارت های پیش نیاز ارتباطات و داد و ستد بین المللی نزد اعضای هیات علمی و دانشوران فارابی
15- شناسایی و ایجاد زمینه های همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم (در راستای آیین نامه ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت)
 توفیق شما را در نیل به اهداف و برنامه های تعیین شده از خداوند منان مسئلت دارم.
 دکتر سید حسین صدر السادات
رییس بیمارستان فارابی