شناسه : 3363
1396-06-09 14:19
2017-8-31 14:20:04

برگزاری جلسه فصلی نمایندگان بین الملل بیمارستان ها و گروه های آموزشی دانشکده پزشکی در بیمارستان فارابی

یازدهمین جلسه فصلی نمایندگان بین الملل بیمارستان ها و گروه های آموزشی با حضور معاون بین الملل دانشکده پزشکی در بیمارستان فارابی برگزار گردید.

یازدهمین جلسه فصلی نمایندگان بین الملل بیمارستان ها و گروه های آموزشی دانشکده پزشکی با حضور دکتر نیما رضائی معاون بین الملل دانشکده پزشکی روز چهار شنبه8 شهریور1396در سالن شورای بیمارستان فارابی برگزار شد.
پس از خیر مقدم وخوشامدگویی دکترصدرالسادات، رییس بیمارستان فارابی و دکترفخرایی ، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه ، گزارشی از عملکرد بیمارستان فارابی و گروه چشم پزشکی در بخش بین الملل توسط دکتر رامک روحی پور ارائه شد. دکتر روحی پور ابتدا به تاریخچه بیمارستان و گروه چشم پزشکی اشاره کرد و گفت: فارابی بیش از هشتاد سال پیش به دست توانای پروفسور محمد قلی شمس بنا نهاده شد و افتخاراتی چون ریشه کنی تراخم در سال 1930، اولین پیوند قرنیه در ایران در سال1934، تاسیس اولین انجمن چشم پزشکی ایران در سال 1947، انتشار اولین ژورنال تخصصی چشم پزشکی ایران در سال 1968 تنها گوشه ای از اقدامات ایشان است.
مدیر بین الملل بیمارستان فارابی سپس سیر تحول بیمارستان فارابی و ظرفیت ها و امکانات کنونی آن را معرفی کرد و اظهار داشت در حال حاضر 61 هیئت علمی کار آموزش 92 رزیدنت و 24 فلو شیپ را بر عهده دارند و 5 دستیار بین الملل نیز در این بیمارستان مشغول تحصیل می باشند.
دکتر روحی پور افزود: مسلما برای رسیدن به عنوان بین المللی بایستی گام هایی را طی کرد که خوشبختانه در سال های قبل اقدامات خوبی در بیمارستان توسط دکتر سید فرزاد محمدی شروع شده و در حال حاضر با حمایت های ریاست بیمارستان و مدیر گروه چشم پزشکی در صدد ارتقای آن هستیم. راه اندازی وب سایت انگلیسی، تاسیس دفتر امور بین الملل، متمرکز کردن خدمات بین الملل در آن، پذیرش دانشجو و متقاضیان گذراندن دوره های کوتاه مدت، امور مربوط به بیماران خارجی، اختصاص 5 ایمیل برای جذب دانشجو، پذیرش بیمار و تبادلات آکادمیک، نمایه کردن دوره های آموزشی فارابی در آکادمی جشم پزشکی آمریکا، استفاده از اساتید مدعو دانشگاه جان هاپکینز و دانشگاه اسلو، اخذ گرنت ICOفلوشیپ و گرنت - ICO  فارابی از جمله فعالیت هایی است که در حال اجرا است .
در ادامه دکتر نیما رضائی ، معاون بین الملل دانشکده پزشکی نیز با ابراز خرسندی از برگزاری جلسه فصلی این معاونت به میزبانی بیمارستان فارابی گفت: بیمارستان فارابی و گروه چشم پزشکی الگوی مناسبی برای آموزش ، پژوهش و درمان در سطح دانشگاه و سطح کشور هستند.
وی ضمن تقدیر از زحمات دکتر جباروند، از تلاش و حمایت دکتر صدرالسادات و دکتر فخرایی برای تداوم این مسیر قدر دانی کرد.
دکتر رضائی گفت: به دلیل پتانسیل های فراوانی که در فارابی وجود دارد انتظاراتمان هم فراتر است.در آن حد که می خواهیم اگر در آمریکا کسی خواست مثالی از یک مرکز چشم پزشکی نمونه بزند فارابی را مثال بیاورد و این امر نیاز به یک جهش دارد.
معاون بین الملل دانشکده پزشکی افزود:در فارابی ساختار آموزشی بسیار خوب و قوی است،فارغ التحصیلان علاقه مند به چشم پزشکی انتخاب اولشان فارابی است. در بخش درمان دولتی اولین انتخاب فارابی است ولی باید چشم انداز را فراتر ببریم . ممکن است در کشور رقیب نداشته باشید یا فاصله با رقبا کم باشد ولی در سطح بین الملل وضعیت متفاوت است. اگر بخواهید جزء 50 بیمارستان برتر جهان باشید باید به کوچکترین جزئیات هم توجه کنید. برند سازی و سمبل سازی مهم است باید اتحاد و تعلق سازمانی را تقویت کنید.
دکتر رضائی در بخش دوم سخنانش بر اهمیت بازار یابی در حیطه بین الملل تاکید کرد و گفت: باید همه اعضای هیئت علمی به این مسئله حساس باشند و در همایش ها و سفر های خارجی خود را نماینده فارابی بدانند برای آن تبلیغ و ظرفیت ها را معرفی کنند. این افتخار به همه بر می گردد.
این جلسه با گزارش نتایج و بازخود های برگزاری مدرسه تابستانی دانشکده پزشکی، ارائه گزارش فعالیت بین الملل گروه و بیمارستان ها و بحث و بررسی در خصوصو فایل های دریافتی از گروه ها و بیمارستان ها برای چاپ در کتابچه دانشکده پزشکی ادامه یافت.
خبر: امیدوار
عکس: قاضی میر سعید