در ششمین همایش بزرگ ایثارگران که به مناسب سالروز آزادی خرمشهر برگزار شد،حضور بیمارستان فارابی بسیار پررنگ بود.

گالری عکس

در این مراسم که شامگاه سوم خرداد 96 و با حضور دکتر محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و حضور چشمگیر ایثارگران برگزار شد،  بیمارستان فوق تخصصی فارابی نیز همانند سایر مراکز با ایجاد غرفه ای در این مراسم شرکت کرد اما ویژگی خاص حضور این مرکز حضور فعال بسیجیان پایگاه شهید محمد سهرابی و انجام ویزیت رایگان در مراسم بود.
بوژآبادی مدیر داخلی کانون بسیج شهید سهرابی در این مورد گفت:" بیمارستان فارابی  با همراهی دو نفر متخصص چشم پزشکی و 20 نفر همکاران درمانی از گروه های مختلف شامل: اپتومتریست ها، پرستاران و ... از ساعت 19 تا ساعت 24 در محل برگزاری مراسم حضور پیدا کردند و تعداد 220 نفر از شرکت کنندگان در مراسم و حاضرین را مورد معاینه چشم پزشکی و بینائی سنجی قراردادند؛ در این برنامه ویزیت رایگان، در صورت تجویز دارو ، داروها به صورت رایگان در اختیار مراجعین قرار گرفت و کسانی که  نیاز به درمان های بیشتری داشتند برای انجام ادامه درمان به بیمارستان ارجاع داده شدند. "
در حاشیه برگزاری این مراسم غرفه بیمارستان فارابی مورد بازدید دکتر محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران ، دکتر مقیمی مدیر و دکتر حجازی کارشناس دفتر امور ایثارگران دانشگاه قرار گرفت.
توضیح اینکه غرفه بیمارستان با فضا سازی جالب، از زیباترین غرفه ها ی حاضر در این همایش بود و مورد توجه حاضران قرار گرفت.

به روز رسانی : پنجشنبه 8 تير 1396 - ساعت 07:33
ایجاد : پنجشنبه 4 خرداد 1396 - ساعت 09:44 2017-6-29 07:33:48