روابط عمومی بیمارستان فارابی : دکتر محمود جباروند رئیس بیمارستان فارابی طرح تحول نظام سلامت را مقدمه ای برای موفقیت های بزرگ در نظام سلامت کشوردانست که می تواند موجب رشد مراکز دولتی هم از نظر کیفیت ارائه خدمات و هم از نظر کمیت گردد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی ، دکتر محمود جباروند رئیس بیمارستان فارابی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از10 روز از آغاز اجرای فاز نخست طرح تحول نظام سلامت،  اجرای این طرح را در افزایش رضایتمندی بیماران بسیار موثر دانست و گفت: خوشبختانه از روز 15 اردیبهشت ماه که این طرح به طور همزمان و همگام با سایر بیمارستانهای تابعه دانشگاه در بیمارستان فارابی شروع شده است، تا به امروز مشکلی نداشته ایم و در گفتگو با مراجعین و بیماران، درصد رضایتمندی بالائی وجود دارد.

دکتر جباروند در ادامه تاکید کرد:در حالیکه بر اساس مصوبه وزارت بهداشت بیماران بستری تنها 10 درصد از هزینه های خود را پرداخت می نمایند، کیفیت خدمات درمانی ارائه شده در بیمارستان فارابی هیچ تغییری نیافته و ما خدمات خود را با بالاترین کیفیت و با  استفاده از بهترین تجهیزات مصرفی ارائه می نمائیم .

وی طرح تحول نظام سلامت را طرحی بزرگ قلمداد نمود که می تواند مقدمه ای برای موفقیت های بزرگ در نظام سلامت کشور و رشد مراکز دولتی هم از نظر کیفیت ارائه خدمات و هم از نظر کمیت باشد .
 دکتر جباروند افزود: استقبال مردم از این طرح بالاست و از شروع طرح تا کنون تعداد مراجعات بیمارستان فارابی  افزایش یافته است .
وی تصریح نمود در بیمارستان فارابی با توجه به گسترشی که در سال گذشته در فضاهای فیزیکی داده ایم ، خوشبختانه هیچ مشکلی نداریم، اعمال جراحی تقریبا به روز است و آمادگی کامل برای خدمت رسانی وجود دارد.

رئیس بیمارستان فارابی گفت: یکی از مشکلات موجود، عدم استفاده از بیمه های تکمیلی توسط بیمارانی است و در حقیقت طرح به سود بیمه های تکمیلی تمام می شود.
 دکتر جباروند تاکید کرد:  بایستی حتما تمهیداتی برای تشویق بیماران به استفاده از بیمه های تکمیلی اندیشیده شود تا از تحمیل بار اضافی بر طرح جلوگیری گردد.

وی در پایان گفت:  امیدواریم انشاء اله با درایت و برنامه ریزی مسئولین و ارائه راهکارهای حدید نواقص موجود رفع و گام های موثری در جهت گسترش و هرچه بهینه شدن این ظرح  برداشته شود.

به روز رسانی : پنجشنبه 1 خرداد 1393 - ساعت 13:00
ایجاد : شنبه 27 ارديبهشت 1393 - ساعت 13:31 2014-5-22 13:00:25