شناسه : 2552
1395-11-20 12:39
2017-2-8 12:40:14
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، درمانگاه تک تخصصی چشم شهدای مدافع حرم منطقه ۱۷با محوریت بیمارستان فارابی  در روز های 20 و 21 بهمن 1395 به ارائه  خدمات رایگان چشم پزشکی پرداخته است.
دکتر رضا کریمی ، مسئول امداد درمان کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان فارابی با اعلام این خبر گفت: تیم تخصصی بیمارستان فارابی مشتمل بر 8 چشم پزشک، 8 اپتومتریست و 15 پرستار و نیروی پشتیبانی در این درمانگاه حضور دارند. تمامی خدماتی که در این درمانگاه تک تخصصی انجام خواهد شد به شکل رایگان است، و شامل ویزیت متخصصان، بینایی سنجی، دارو درمانی، عینک برای افراد نیازمند است که پس از مشخص شدن نمره چشم روز بعد در همان مرکز بیماران، عینک خود را تحویل می‌گیرند.
مسعود جهانگیری، جانشین مسئول بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ؛نیز در مورد نحوه پذیرش بیمار در این درمانگاه اظهار داشت : تیم چشم پزشکی در محدوده خیابان زمزم در مرکز آموزشی دارالقرآن نور مستقرشده و به مدت دو روز به مردم منطقه ارائه خدمت می کند. بیماران از قبل توسط  آموزش و پرورش و مجموعه‌های دانش آموزی همچنین بسیجیان محله، حوزه‌ها، پایگاههای مقاومت بسیج و شهرداری‌ها معرفی شده و شامل افراد بی‌بضاعت و بیمارانی که مشکلات چشمی دارند می شود.
وی تصریح کرد: تعداد هزار نفر برای دریافت خدمات سهمیه بندی شده‌اند، که کمیته امداد روزانه 50 نفر، آموزش و پرورش روزانه 100 نفر، شهرداری روزانه 100 نفر از افراد بی‌بضاعت و بسیج نیز 100 نفر را معرفی خواهند کرد و 100 نفر را نیز برای مراجعه عموم مردم پیش بینی کرده‌ایم.
پوریانی، مسئول هماهنگی تیم تخصصی چشم پزشکی درباره ارجاع بیماران به بیمارستان فارابی به منظور ارائه خدمات خاص‌تر، گفت: اعضای بیمارستان فارابی که قطب چشم پزشکی کشور هستند در این درمانگاه حضور دارند تا اگر نیاز به خدمات فوق تخصصی، عمل جراحی آب مروارید یا خدمات انحراف چشم بود از طریق مددکاری این درمانگاه به بیمارستان فارابی ارجاع داده شوند تا در روزهای آینده آن‌ها بیماران را پذیرش کرده و خدمات مورد نظر برای آن‌ها به شکل رایگان را انجام دهند.
گفتنی است، در زمان برپایی درمانگاه، دکتر جباروند، فرمانده کانون بسیج جامعه پزشکی و اساتید بیمارستان فارابی،حجت الاسلام حسینی نیک مسئول نمایندگی ولی فقیه ناحیه حبیب ابن مظاهر و سرهنگ احسان خسروی فرمانده ناحیه حبیب ابن مظاهر  با حضور در محل استقرار درمانگاه از نحوه ارائه خدمت بازدید نمودند.
خبر: امیدوار
عکس: پوریانی - پایگاه اطلاع رسانی قسم