در راستای اجرای برنامه‌های ارتقای تعهد حرفه‌ای، دومین جشنواره ناب با تقدیر از سرپرستاران، پرستاران، بهیاران، کمک بهیاران برگزیده 15 بیمارستان تابعه دانشگاه، در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

روابط عمومی بیمارستان فارابی، در دومین جشنواره ناب که بعدازظهر شنبه 16 دی 95 در مرکز طبی کودکان برگزار شد، از 12 نفر کارکنان پرستاری بیمارستان فارابی با حضور دکتر جعفریان؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، تقدیر شد.
در این مراسم اعضای هیئت رییسه دانشگاه،مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه، رییس دانشکده پرستاری دانشگاه، مدیر دفتر پرستاری دانشگاه، روسای تعدادی از بیمارستان‌ها و جمعی از مترون ها و سرپرستاران و برگزیدگان طرح ناب  حضور داشتند.  دکتر سید حسین صدر السادات ، رییس و جمعی از سرپرستاران بیمارستان فارابی نیز در این مراسم حضور داشتند .
اسامی پرستاران ناب برگزیده سال 1395
خانم ها: آناهیتا آروندی، فرشته اسکندری، شهربانو پرتوی، لیلی حسن زادگان، سعیده خوش نژاد، فاطمه ساعدی، زهرا سرلک، سحر شکری، سهیلا محمد قلیئی، منیره یوسف پور، زهرا شیخ ربیعی و آقای حمید سبزعلی
روابط عمومی بیمارستان فارابی ضمن تبریک به این عزیزان، آرزوی موفقیت آنان در تمامی عرصه ها را دارد.

به روز رسانی : پنجشنبه 26 مهر 1397 - ساعت 13:09
ایجاد : يكشنبه 17 بهمن 1395 - ساعت 13:43 2018-10-18 13:09:21