بیمارستان فارابی برنامه های متنوعی را در کمپین آموزش همگانی تغذیه با هدف ارتقای آگاهی کارکنان و مراجعین در زمینه تغذیه سالم و کاهش مصرف نمک، قند و روغن برگزار کرد.

روابط عمومی بیمارستان فارابی: زینب چاووشی، سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان فارابی در مورد فعالیت های صورت گرفته در "بسیج ملی 3-2-1 تغذیه سالم" که از28 آذرلغایت14 دی ماه 1395، و با موضوع "کاهش مصرف نمک، روغن و شکر" برگزار شد گفت: طبق هماهنگی به عمل آمده با قائم مقام ریاست بیمارستان، کارگروه ویژه ای متشکل از واحد های تغذیه، آموزش سلامت به بیمار و روابط عمومی بیمارستان تشکیل و برنامه های متعددی را برای اجرا در این مدت تصویب شد.
چاووشی با اشاره به هدف بسیج ملی آموزش تغذیه در افزایش سطح آگاهی کارکنان، مراجعین و بیماران در زمینه تغذیه صحیح  و سعی در ایجاد عادات صحیح تغذیه ای اظهار داشت: راهکارهای متنوعی برای تحقق این هدف در نظر گرفته شد که می توان به درج پیام های کوتاه تغذیه ای بر سربرگ نامه های اداری، توزیع پیام های کلیدی تغذیه به صورت لیبل های باریک رنگی و گلاسه همراه با  بشقاب غذای بیماران در وعده های مختلف و نصب تابلو، پوستر و بنرهای آموزشی با مضامین مربوط به تغذیه سالم، کاهش مصرف نمک، روغن و شکر ، خوراکی های مجاز و میان وعده سالم در نقاط مختلف بیمارستان به ویژه مکان های پرتردد اشاره کرد.
وی افزود: در طی این مدت کارشناسان تغذیه و پرستاران با برگزاری کلاس های متعدد سیار در مکان های تجمع بیماران، در سالن های انتظار درمانگاه ها و بخشها و نهارخوری به آموزش چهره به چهره مراجعین و کارکنان پرداختند.  همچنین فیلم آموزشی تغذیه سالم در مانتیورهای بخش ها و درمانگاه ها برای عموم به نمایش درآمد.
چاووشی به توزیع پیام های آموزشی همراه با پخش میان وعده بین کارکنان و توزیع  پمفلت های مختلف در پایگاه غربالگری اشاره کرد و افزود: ویژه نامه الکترونیکی ویژه ای در سایت بیمارستان بارگذاری و مطالب و فیلم های مختلف آموزشی تغذیه از این طریق در اختیار عموم قرار گرفت. همچنین هرروز پیام ها، مطالب و فیلم های آموزشی از طریق کانال خبری بیمارستان برای مخاطبین ارسال می شد.
وی اضافه کرد : در آخرین روز، کمپین پیاده روی صبحگاهی با حضور مسئولین واحدها و کارکنان بیمارستان با هدف ترویج فعالیت بدنی در بین کارکنان برگزار شد.
سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان فارابی در انتها از تمامی همکارانی که در برگزاری مناسب بسیج آموزشی تغذیه مشارکت نمودند قدردانی نمود

خبر و عکس: امیدوار
به روز رسانی : چهارشنبه 22 دى 1395 - ساعت 14:45