به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، بر اساس اعلام اداره رفاه و تعاون دانشگاه و به منظور توسعه خدمات رفاهی، تفاهم نامه ای با شرکت نت برگ منعقد گردیده که مزایا و امتیازات خاصی را برای کارکنان دانشگاه در نظر گرفته است.
بر اساس تفاهم نامه منعقد شده پیشنهادات ویژه ای فقط برای همکاران دانشگاهی در صفحه ی سازمانی قابل مشاهده است مانند تخفیف 40 تا 99 درصدی استفاده از خدمات رستوران ها، استخر ها و مکان های تفریحی - فرهنگی سطح شهر؛
درصدتخفیف های بیشتر به نسبت سایر کاربران نت برگ؛
پیشنهادات ویژه نت برگ یک روز زودتر با تخفیف بیشتر در صفحه سازمانی دانشگاه قرار خواهد گرفت.
 کد اختصاصی acDTUMS  (حساس به حروف بزرگ و کوچک) برای همکاران دانشگاه در نظر گرفته شده است و همکاران برای بهره برداری از مزایای نت برگ سازمانی ویژه دانشگاه، در ابتدا می بایست عضو سایت نت‌برگ شده و در قسمت کد گروه سازمانی، کد acDTUMS را وارد نمایند.
در صورتیکه فردعضو نت برگ باشدبایستی پس از ورود به حساب کاربری  با کد کاربری و کلمه عبور خود، در منوی کاربری، گزینه حساب کاربری را انتخاب  و در منوی تغییر گروه سازمانی، کد acDTUMS را وارد نماید.
در پایین راهنمای تصویری نحوه عضویت در نت برگ سازمانی در ادامه آورده شده است.
همچنین شما می توانید پیشنهادات خود را به ایمیل B2B@NetBarg.com با تیم پشتیبانی نت برگ در میان بگذارید. و یا در ساعات اداری با شماره تلفن 42091000-021 تماس حاصل فرمایید.
به روز رسانی : پنجشنبه 9 دى 1395 - ساعت 10:31
ایجاد : چهارشنبه 8 دى 1395 - ساعت 13:28 2016-12-29 10:31:46