مدیر کل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت  با ارسال نامه ای از ارایه خدمات بیمارستان فارابی در پرحادثه ترین شب سال ، شب چهار شنبه سوری، تقدیر کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دکترمحمد حسین میردهقان که شامگاه سه شنبه 25 اسفند 94 با حضور در بیمارستان فارابی از نحوه ارایه خدمت به مصدومان حوادث شب چهار شنبه سوری بازدید نمود، با ارسال نامه ای خطاب به رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از ریاست، اساتید و کارکنان این مرکز تقدیر کرد.

متن نامه به این شرح است:

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

سلام علیکم

با احترام، به استحضار می رساند، در راستای بازدید از بیمارستان های سطح شهر تهران، در چهار شنبه آخر سال 1394 از بیمارستان فارابی، تحت پوشش آن دانشگاه نیز بازدید شبانه به عمل آمد که حضور شایسته و تمام وقت ریاست محترم بیمارستان، جناب آقای دکترجباروند به همراه اساتید و پزشکان متخصص مقیم و همکاران پرستاری و پشتیبانی و همچنین روند ارایه خدمات این بیمارستان در یکی از پرحادثه ترین شب های سال قابل تقدیر ارزیابی گردید. لذا بدین وسیله ضمن تشکرو امتنان فراوان خواهشمند است دستور فرمایید، به نحو مقتضی از زحمات ایشان  قدردانی لازمه به عمل آید.

دکتر سید محمد حسین میر دهقان

مدیرکل دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان

قابل ذکر است ، دکتر محمود جباروند رییس بیمارستان فارابی نیز با ارسال پیامی ازتمامی اساتید و همکارانی که در طی سه روز آماده باش، در ارایه خدمات  شایسته به مصدومین حوادث شب چهارشنبه سوری مشارکت داشتند تشکر وقدردانی نمود.

به روز رسانی : پنجشنبه 26 مهر 1397 - ساعت 13:10
ایجاد : پنجشنبه 27 اسفند 1394 - ساعت 12:03 2018-10-18 13:10:14