در هفدهمین جشنواره ابن‌سینا با حضور وزیر بهداشت و ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، از فعالیت‌های ارزشمند پژوهشی و آموزشی تقدیر شد

گالری عکس

در این مراسم دکتر محمد رضا منصوری استاد گروه چشم پزشکی وعضو هیئت علمی گروه اورژانس بیمارستان فارابی به عنوان الگوی رفتاری اخلاق و تعهد حرفه ای موفق به دریافت جایزه جشنواره ابن سینا شد و دکتر مسعود اقصائی فرد استادیارگروه استرابیسم این مرکز به عنوان پژوهشگربرگزیده جوان بالینی برگزیده گردید.
هفدهمين جشنواره ابن سينا، روزچهارشنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۴ با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکتر جعفریان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمع کثیری از اساتيد برجسته و دانشجويان برگزار شد. در این جشنواره که هر سال در سالروز تاسیس دانشکده پزشکی برگزار می شود از برگزیدگان بخش آموزش و پژوهش تجلیل می گردد.

با حضور وزیر بهداشت از ۳۲ برگزیده هفدهمین جشنواره ابن‌سینا تقدیر شد

به روز رسانی : پنجشنبه 26 مهر 1397 - ساعت 13:16