در مراسم اختتامیه نخستین همایش و نمایشگاه فناوری سلامت از شرکت های دانش بنیان برگزیده، محصول برگزیده دانش‌بنیان و مخترع برگزیده با اهداء جایزه، تندیس و لوح نفیس تقدیر شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی در این مراسم که با حضور مسئولین وزارت بهداشت و دانشگاه سه‌شنبه 19 آبان 94 در سالن آمفی‌تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ از دکتر محمود جباروند مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه و رییس بیمارستان فارابی بخاطر طرح های «طراحی و ساخت لنزهای کاشتنی داخل قرنیه و طراحی و ساخت قرنیه مصنوعی و لایه‌ای برای بیماران قوز قرنیه» به عنوان مخترع برگزیده قدردانی شد.

دکتر جباروند در مورد " لنزهای کاشتنی داخل قرنیه" گفت: این لنز ها در درمان بیماران مبتلا به کراتوکونوس یا قوز قرنیه استفاده می شود و هدف از کارگذاری این لنزها بالابردن مقاومت بافتی ، اصلاح قوز قرنیه و کاهش مشکلات انکساری ناشی از آن است در نتیجه بینایی بیمار هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی بهبود پیدا می کند.
وی افزود گفت: کار گذاری این لنز هابا بی حسی موضعی انجام می شود و سرعت بالای عمل، امکان برگشت سریع بیمار به فعالیت های اجتماعی (از یک روز بعد از عمل) از مزیت های آن است.
دکتر جباروند اظهار داشت این روش علاوه بر کاهش 40 درصدی در هزینه بیمار ، موارد عمل پیوند قرنیه را که یک عمل تهاجمی است، تا حد زیادی کم می کند.

رییس بیمارستان فارابی افزود: تا به حال حدود 1500 بیمار را با این روش درمان کرده ایم .نتایج آن در مجله معتبر قرنیه(Cornea) امریکا منتشر شده است.

نخستین همایش و نمایشگاه فناوری سلامت به کار خود پایان داد

به روز رسانی : پنجشنبه 26 مهر 1397 - ساعت 13:17