آکادمی چشم پزشکی امریکا  (AAO)جایزه Achievement Award سال 2015 خود را به دکتر علیرضا لاشیئی عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه و معاون پژوهشی بیمارستان فارابی اعطا کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دکتر لاشیئی در مورد این چایزه و نحوه انتخاب خود گفت: آکادمی چشم پزشکی امریکا، هرساله عده ای از  چشم پزشکان را در امریکا و سایر کشورهای جهان کاندید و بر اساس معیارهای تعیین شده ارزیابی می نماید و بر اساس امتیازهای کسب شده، جایزه دستاورد ها یا Achievement Award را به آنان اعطا می گند.
وی در مورد معیارهای مد نظر داوران این جایزه گفت: برخی از این معیارها شامل سوابق علمی و پژوهشی فرد، مقالاتی که به صورت مقاله یا پوستر برای آکادمی ارسال شده است و سابقه همکاری با ((AAO می شود.
دکتر لاشیئی با اشاره به این که اعطای جایزه از طریق ایمیل به اطلاع وی رسیده است، افزود: برخی از امتیازاتی که موجب انتخاب بنده شده مواردی همچون بیش از پنج سال همکاری با ((AAO  به عنوان advisory panel  منطقه مدیترانه شرقی، پوستری که با همکاری دکتر فقیهی تهیه شد و سه سال پیش رتبه اول را کسب کردو سوابق پژوهشی دیگر بوده است.
عضو هیئت علمی بیمارستان فارابی در مورد سابقه اعطای این جایزه به چشم پزشکان ایرانی گفت:این جایزه امسال غیر از بنده، به دو همکار دیگر ، دکتر علیرضا برادران رفیعی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر محمد مهدی پرورش نیز اعطا شده است. سال های قبل نیز فقط به دکتر مسعود سهیلیان تعلق گرفته است.
 دکتر لاشیئی با تاکید بر این نکته که این گونه جوایز به فرد داده نمی شود بلکه به مجموعه ای که فرد در آن کار می کند و همکارانش تعلق دارد، گفت:  این جایزه هم در واقع افتخاری است که بیمارستان فارابی وهمکاران ما دراین مجموعه به ویژه همکاران معاونت پژوهشی بیمارستان و پژوهشکده علوم بینائی کسب نموده است و در واقع ما با کار تیمی توانسته ایم به این جا برسیم.
وی اظهار امیدواری کرد، این تلاش و همکاری تداوم یافته وانشاءالله بخش پژوهش در بیمارستان فارابی، قطب علمی چشم پزشکی کشور، نتایج و ثمراتی بیش از این داشته باشد.

به روز رسانی : شنبه 28 مهر 1397 - ساعت 08:39
ایجاد : دوشنبه 8 تير 1394 - ساعت 13:40 2018-10-20 08:39:40