بازدید عضو هیئت رییسه دانشگاه از بیمارستان فارابی در چهارمین روز از نوروز

معاون فرهنگی دانشگاه تلاش بی وقفه کارکنان بیمارستان فارابی در تعطیلات نوروز را نشانه مسئولیت پذیری دانست

معاون فرهنگی و پزشک مقیم ستاد هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بیمارستان فارابی از تلاش های کارکنان این بیمارستان در تعطیلات نوروز قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، در چهارمین روز از نوروز 1400، دکتر عبدالرحمن رستمیان، معاون فرهنگی و عضو هیئت رییسه و دکتر احسان مقیمی، پزشک مقیم ستاد هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بیمارستان فارابی از این مرکز بازدید کردند.
در این بازدید که با استقبال دکتر محمدرضا اکبری، رییس و فریده آژیر، مدیر پرستاری بیمارستان فارابی همراه بود، دکتر رستمیان با تبریک فرا رسیدن سال جدید از تلاش های کارکنان این بیمارستان در تعطیلات نوروز قدردانی کرد و گفت: این که اورژانس بیمارستان فارابی در روزهای تعطیل سال جدید به حجم بالای بیماران و مراجعه کنندگان خدمات رسانی می کند نشان از مدیریت مناسب و مسئولیت پذیری بالا در این مجموعه است. البته بیمارستان فارابی نشان داده که در زمینه های مختلف مانند آموزش دستیاران و فلوهای چشم پزشکی چه در سطح ملی و چه در سطح بین المللی موفق عمل کرده و از این لحاظ همواره در خط اول علم و درمان بوده است.
دکتر اکبری نیز از حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه در بیمارستان های تابعه به ویژه در تعطیلات نوروز قدردانی کرد و اظهار داشت: بیمارستان فارابی به عنوان قطب علمی چشم پزشکی همه ساله و در روزهای پایانی سال شاهد مراجعه مصدومان حوادث شب چهارشنبه آخر سال می باشد وچهارشنبه سوری سال 99 نیز از این قاعده مستثنی نبود. با این وجود فارابی با آماده باش کامل پذیرای مصدومان این شب بود و با وجود تعداد زیاد مراجعه کنندگان و جراحی های اورژانسی، توانست به خوبی شرایط را مدیریت کند.
وی با اشاره به حجم بالای مراجعه کنندگان به اورژانس بیمارستان فارابی در روزهای ابتدایی سال جدید افزود: معمولا در تعطیلات نوروز هر سال آسیب دیدگان حوادث چهارشنبه سوری از سایر شهرها برای دریافت خدمات فوق تخصصی به این بیمارستان مراجعه می کنند و به همین دلیل در روزهای تعطیل سال نو هم درصد زیادی از تخت های بیمارستان فارابی به این بیماران اختصاص داده می شود. حتی در این روزها نیز برخی از خدمات و جراحی ها مانند تخلیه چشم یا درمان بیمارانی که دچار اندوفتالمیت شده اند در این مرکز انجام می شود و خدا را شکر هیچ گونه کمبودی از نظر تعداد پزشک برای ارائه خدمات به هموطنان عزیز نداریم.
رییس بیمارستان فارابی در پایان ابراز امیدواری کرد با تکمیل پروژه در حال ساخت مرکز آکادمیک این بیمارستان شاهد افزایش کمیت و کیفیت خدمات چشم پزشکی به بیماران خواهیم بود.
خبر: قاضی میرسعید
عکس: نجمه باهو - فاطمه رنجبران