رییس بیمارستان فارابی ضمن تبریک فرا رسیدن سال 1400، از تلاش های مدافعان سلامت و کادر درمان در سالی که گذشت قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر محمدرضا اکبری، رییس این بیمارستان در پیامی فرا رسیدن سال جدید را تبریک گفت. در این پیام آمده است:

ای آنکه به دست توست احوال جهان
حکمی بنما که گردد ایام به کام

بر ما سالی گذشت که فراز و فرودهای فروانی با خود به همراه داشت، سالی که در آن  شاهد ایثار و از خودگذشتگی مدافعان سلامت در برابر یکی از بزرگ‌ترین تهدیدهای سلامت بشری بودیم و جهاد فرشتگان سفیدپوش برای حمایت از سلامت جامعه را نظاره‌گر شدیم که بدون شک جهاد سلامت همه همکارانم برگی زرین در تاریخ کشورعزیزمان رقم خواهد زد.
اما با وجود همه مشکلات سال نو می شود و برگی دیگر از دفتر زندگانی ما ورق خواهد خورد و آغاز بهار همیشه نماد رویش و امید بوده است. امیدواریم به لطف خداوند متعال و تلاش های همه همکارانم در نظام سلامت کشور، هرچه سریعتر شاهد پایان این همه گیری باشیم.
در پایان ضمن تقدیر از تمامی همکاران در آستانه سال نو و بهاری دیگر که  نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است، سلامتی و سعادت را برای همه مردم عزیز کشورمان آرزومندم و امیدوارم سال 1400 سالی پربرکت برای همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران و خانواده بزرگ فارابی باشد.

دکتر محمدرضا اکبری
رییس بیمارستان فارابی