رییس بیمارستان فارابی از مراجعه 174 مصدوم با آسیب های چشمی در شب چهارشنبه سوری به اورژانس بیمارستان فارابی خبر داد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، چهارشنبه سوری 99 نیز پایان یافت اما کادر درمان بیمارستان فارابی همچنان آماده خدمات رسانی به مصدومان و حادثه دیدگان این شب هستند.
دکتر محمدرضا اکبری، رییس بیمارستان فارابی در این باره گفت: امسال بیش از 250 نفر در قالب تیم های مديريتي، پزشكي، پرستاري، پاراكلينيك، انتظامات و پشتيباني در این مرکز کار خدمات رسانی به مصدومان و مراجعان چهارشنبه سوری را برعهده داشتند.
وی با بیان این که برنامه ریزی برای مدیریت این شب از مدت ها قبل در قالب جلسه ها و کمیته‌های بحران و اورژانس این بیمارستان انجام شده بود افزود: در این جلسه ها وظایف هر واحد به صورت کامل  مشخص و برای مشکلات احتمالی چاره اندیشی شده است.  همچنین مسئولان این واحدها به صورت کامل نسبت به اجرای وظایف محوله توجیه شده بودند.
رییس بیمارستان فارابی همانند سال های گذشته گزارشی از تعداد مصدومان و مراجعه کنندگان در شب چهارشنبه سوری به اورژانس این مرکز ارائه کرد و گفت: از ساعت 19 سه شنبه 26 تا 7:30 صبح چهارشنبه 27 اسفند 99 تعداد 174 مصدوم چشمی به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده اند که 34 نفر از آنان نیاز به خدمات بستری داشتند. همچنین 11 مورد از مصدومان نیز نیازمند جراحی های سرپایی بودند که اقدامات درمانی لازم برای آن ها انجام شد.
وی تصریح کرد با توجه به این که مصدومان تا روزهای بعد از چهارشنبه سوری نیز از سایر شهرها و مراکز به بیمارستان فارابی ارجاع می شوند کادر درمان همچنان در آماده باش هستند و آمار نهایی مراجعه کنندگان متعاقبا اعلام خواهد شد.
دکتر اکبری اشاره ای به چهارشنبه سوری سال 98 نیز داشت و افزود: در چهارشنبه سوری سال گذشته علاوه بر مراجعه حادثه دیدگان این شب با معضل مسمومیت با الکل نیز مواجه بودیم که خدا را شکر در سال جاری چنین مشکلی نداشتیم. اما معتقدیم همین تعداد آسیب دیدگانی که نیاز به جراحی یا بستری دارند نیز آمار بالایی است. تصور کنید هر سال چندین نفر از هموطنانمان به ویژه جوانان و نوجوانان در اثر سهل انگاری از نعمت بینایی محروم می شوند. قطعا از دست دادن بینایی یک فرد ضربه سنگینی به خانواده ها و جامعه خواهد زد.
خبر: قاضی میرسعید
عکس: علیرضا حدادپور