رییس بیمارستان فارابی ضمن اشاره به آمادگی کامل این بیمارستان در پذیرش مصدومان چهارشنبه آخرسال ابراز امیدواری کرد تا در چهارشنبه سوری سال 99 شاهد آسیب های شدید چشمی نباشیم.

گالری عکس 1
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، چشم پزشکان و کادر درمان این بیمارستان در شب آخرین چهارشنبه سال ۹۹ برای پذیرش مصدومان احتمالی این شب در  آماده باش کامل به سر می‌برند.
دکتر محمدرضا اکبری، رئیس بیمارستان فارابی با اشاره به تعداد مصدومانی که به صورت سرپایی درمان شدند گفت: تا حدود ساعت 20:30 سه شنبه ۲۶ اسفند ۹۹ حدود ۴۰ مصدوم خدمات سرپایی چشم پزشکی را دریافت کردند و تا این ساعت سه نفر از مصدومان که دچار آسیب های شدید چشمی هستند، بستری شده و تا زمان آماده سازی برای جراحی تحت نظر پزشکان قرار دارند.
خوشبختانه تا این ساعت به جز مواردی که منجر به بستری مصدومان شده، شاهد مصدومیت شدید نبودیم اما نمی توان شرایط را پیش بینی کرد. امیدواریم تا پایان شب نیز وضعیت به همین صورت ادامه داشته باشد. زیرا نمی خواهیم شاهد چشمان آسیب دیده ای باشیم که برای همیشه به روی نور و دیدن زیبایی ها بسته می شوند. البته آماده باش بیمارستان فارابی تا چند روز پس از چهارشنبه سوری نیز ادامه دارد زیرا معمولاً هموطنانی که در شهرستان‌ها یا شهرهای دیگر دچار حادثه شده اند از فردای این روز به اورژانس بیمارستان مراجعه می کنند.
دکتر اکبری از هموطنان خواست تا با توجه به شرایط همه گیری کووید- ۱۹ از حضور در در تجمع های چهارشنبه سوری پرهیز کرده و شیوه های سالم شادی و نشاط را انتخاب کنند. وی اظهار داشت: نقش جامعه شناسان در این زمینه اهمیت زیادی پیدا می کند. انتظار بنده به عنوان عضوی از خانواده درمانی کشور از اصحاب فرهنگ این است که به چهارشنبه سوری به عنوان یک پروژه تحقیقاتی نگاه کنند و با آسیب شناسی، راهکارهایی را برای پیشگیری از وقوع حوادث این شب در سال‌های آینده پیشنهاد کنند. زیرا چهارشنبه سوری یکی از معضلات کادر درمان کشور است که همه ساله با آن مواجه هستند.
رئیس بیمارستان فارابی توصیه‌هایی را نیز برای مصدومان چهارشنبه سوری ارائه کرد و افزود: افراد در صورت بروز آسیب های چشمی از لمس یا فشار دادن چشم آسیب دیده خودداری کرده و هرچه سریعتر به نزدیکترین مراکز چشم‌پزشکی مراجعه کنند تا تحت معاینات تخصصی قرار گیرند‌.
خبر: قاضی میرسعید
عکس: علیرضا حدادپور - قاضی میرسعید