مدیر بیمارستان فارابی برای ارتقای سطح کیفی خدمات درمانی، خواستار ارائه پیشنهادهای کاربردی از سوی کارکنان این بیمارستان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، در راستای استقرار نظام پیشنهادها در مراکز تابعه این دانشگاه و پس از ارزیابی های انجام شده توسط کمیته تخصصی ساختار و فناوری مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشنهاد فریدا نوروزی، پرستار بیمارستان فارابی برای عملیاتی شدن در این کمیته تصویب شد. به همین منظور در مراسمی که یکشنبه 24 اسفند 99 با حضور سعید مرادی، مدیر بیمارستان فارابی و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد از وی قدردانی شد.
مرادی در این مراسم پذیرفته شدن پیشنهاد یکی از پرستاران بیمارستان فارابی و تصویب آن در  کمیته تخصصی ساختار و فناوری مدیریتی دانشگاه را شایسته تقدیر دانست و گفت: اینکه کارکنان با اعتماد به نفس برای ارتقا و بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران، پیشنهادات خود را مطرح می کنند نشان دهنده مسئولیت پذیری و دلسوزی آنان نسبت به وظیفه ای است که بر عهده دارند. خوشبختانه پیشنهاد خانم نوروزی که استفاده از «تخت های بیمارستانی دارای حفره بالای سر» است، می تواند برای بیمارانی که تحت جراحی های شبکیه قرار گرفته و نیازمند قرار دادن سر در حالت خاص هستند، مورد استفاده قرار گیرد. هم اکنون در حال بررسی نحوه اجرای این پیشنهاد که تصویب هم شده هستیم.
مدیر بیمارستان فارابی پس از اهدای لوح تقدیر به این پرستار افزود: از تمام همکاران بیمارستان می خواهم تا پیشنهادهایی که به نظر آن ها می توانند باعث ارتقا سطحی کیفی ارائه خدمات درمانی شود را با ما در میان بگذارند. زیرا معتقدیم مسئولان و مدیران بیمارستان باید از نظرها و پیشنهادهای کاربردی کارکنان استقبال و حمایت کنند. قطعا این پیشنهادها در کمیته ها و جلسه های مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و از موارد برتر و قابل اجرا قدردانی خواهد شد.
خبر و عکس: قاضی میرسعید

به روز رسانی : یکشنبه 14 مارس 2021 - ساعت 18:53