برپایی درمانگاه تک تخصصی چشم پزشکی به مناسبت دهه فجر

شهروندان ملاردی از خدمات رایگان چشم پزشکی بیمارستان فارابی بهره مند شدند

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی کانون بسیج شهید سهرابی بیمارستان فارابی با همکاری بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ملارد اقدام به برپایی درمانگاه تک تخصصی چشم پزشکی در این بیمارستان کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، به همت اعضای کانون بسیج شهید سهرابی بیمارستان فارابی و همکاری بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ملارد به مناسبت ایام الله دهه فجر درمانگاه تک تخصصی چشم پزشکی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در این مرکز برپا شد.

با برپایی این درمانگاه، بیش از 150 نفر از شهروندان شهرستان ملارد جمعه 17 بهمن 99 با حضور در بیمارستان فارابی از خدمات رایگان تخصصی چشم پزشکی، بینایی سنجی، دارو و عینک بهره مند شدند. همچنین تعدادی از مراجعه کنندگان که نیازمند خدمات تکمیلی بودند برای ادامه درمان به درمانگاه های فوق تخصصی این مرکز ارجاع شدند.

خبر: قاضی میرسعید

عکس: پوریانی - قاضی میرسعید