رییس بیمارستان فارابی در پیامی درگذشت دکتر حسین شهیدی، استاد پیشکسوت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی،دکتر محمدرضا اکبری، رییس بیمارستان فارابی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر حسین شهیدی، استاد بازنشسته و از پیشکسوتان گروه چشم پزشکی  را تسلیت گفت. متن پیام  به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون
متاسفانه با خبر شدیم که استاد بزرگوار و یکی از پیشکسوتان عزیز بیمارستان فارابی، جناب آقای دکتر حسین شهیدی دعوت حق را لبیک گفته و از میان ما رفتند.
درگذشت این استاد گرامی چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست.اینجانب این ماتم جانگداز را به خانواده محترم ایشان و همچنین خانواده بزرگ فارابی صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات را طلب می‌کنم.
دکتر محمدرضا اکبری
رییس بیمارستان فارابی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران