به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، جلسه بررسی مدارک و پرونده آموزشی افراد خارجی متقاضی ادامه تحصیل و گذراندن دوره های آموزشی تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ رشته های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 30مهر با حضور دکتر شهریار نفیسی رییس دانشکده، برگزار شد.
در این جلسه پرونده 13متقاضی خارجی گروه ها و رشته های آموزشی کودکان، چشم پزشکی، ارتوپدی، پوست، جراحی عمومی، پاتولوژی، زنان و رادیولوژی با حضور معاونان بین الملل و اموزشی و نمایندگان گروه های آموزشی بالینی بررسی و تعیین تکلیف شد. دکتر علیرضا خدابنده و دکتر محمد سلیمانی، معاونان آموزشی و بین الملل گروه چشم پزشکی نیز در این جلسه حضور داشتند.
دکتر سلیمانی در این باره گفت: دو نفر از کشورهای سوریه و لبنان متقاضی گذراندن دوره فلوشیپ در رشته های اربیت و رتین در بیمارستان فارابی هستند. درخواست ان ها پیش از ارسال به معاونت بین الملل دانشگاه، در جلسه ای که در بیمارستان داشتیم مطرح و پس از بررسی مدارک و سابقه تحصیلی و آموزشی با یک درخواست به صورت قطعی و با یک درخواست به طور مشروط موافقت شد.
دکتر سلیمانی همچنین اضافه کرد: یکی از متقاضیان بایدقبل از آغاز رسمی دوره فلوشیپ مدت 3 تا 6 ماه در قالب دوره آموزشی تکمیلی کوتاه مدت (آبزرورشیپ) در گروه حضور داشته باشد و پس از آن در مورد ادامه دوره وی اعلام نظر خواهد شد.
خبرنگار: حمیده امیدوار
عکس: نیرومند رومیانی- دانشکده پزشکی د.ع. پ. تهران