جشنواره بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران 2 تا 4 اردیبهشت 98 با حضور سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور خارجه و مسئولان، اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دو دانشگاه برگزار می‌شود.
در این جشنواره غرفه‌های دانشجویان خارجی در حد فاصل دانشکده داروسازی تا دانشکده فنی در پردیس دانشگاه تهران برپا خواهد شد و دانشجویان دارای ملیت مشترک از دو دانشگاه در قالب یک غرفه به نمایش فرهنگ و آداب‌ورسوم کشور خود و تجربیات تحصیل در ایران می‌پردازند.
 همچنین به دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه، معاونت بین‌الملل، پردیس بین‌الملل و کالج بین‌الملل میزی اختصاص خواهد یافت تا به معرفی دستاوردهای خود بپردازند.
مراسم افتتاحیه با حضور معاونان بین‌الملل دو دانشگاه دوشنبه 2 اردیبهشت برگزار می شود و در روز دوم که مصادف با 3 اردیبهشت است شاهد برگزاری جشنواره غذای ملل خواهیم بود. مراسم اختتامیه این جشنواره در روز 4 اردیبهشت از ساعت 15 تا 17 به میزبانی آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی و با حضور سفرا، رایزنان و نمایندگان کشورهای حاضر در تهران، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و امور خارجه و مسئولان، اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دو دانشگاه خواهد بود.
سخنرانی روسای دو دانشگاه، مجموعه برنامه خوشامدگویی دانشجویان خارجی، اجرای تئاتر به دو زبان فارسی و انگلیسی و اجرای موسیقی زنده را از جمله برنامه‌های اختتامیه جشنواره بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی می باشد.
همچنین در طی این مراسم دانشجویان برتر آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه با اهداء لوح و جوایزی مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

به روز رسانی : سه شنبه 27 فروردين 1398 - ساعت 09:31
ایجاد : سه شنبه 27 فروردين 1398 - ساعت 09:31 2019-4-16 09:31:19