مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد مسابقات فوتسال و والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه  را با عنوان جام لیله القدر در بخش آقایان و در شب های ماه مبارک رمضان برگزار کند.
طبق برنامه ریزی های بعمل آمده در اداره مسابقات مدیریت تربیت بدنی، مسابقات فوتسال و والیبال در بخش آقایان با عنوان 'جام لیله القدر' در شب های ماه مبارک رمضان برگزار و معاونت های ستادی دانشگاه، دانشکده ها، بیمارستان ها و سایر واحدهای علاقمند به شرکت در این مسابقات می توانند حداکثر تا روز چهارشنبه 4 اردیبهشت 98 نسبت به تکمیل و ارائه مدارک اعضای تیم های خود (شامل آلبوم مشخصات عکسدار تائید شده، کارت بیمه ورزشی، حکم کارگزینی و کپی کارت پرسنلی) از طریق اتوماسیون اداری اقدام کنند.
همچنین، مراسم قرعه کشی مسابقات روز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی،  از ساعت 14 در رشته والیبال و از ساعت 15 در رشته فوتسال برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه، مسابقات فوتسال و والیبال کارکنان و اعضای هیات علمی 'جام لیله القدر' از روز یکشنبه 15 اردیبهشت 98 در مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز و زمان دقیق آن پس از قرعه کشی اعلام خواهد شد.
منبع: سایت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران
به روز رسانی : پنجشنبه 22 فروردين 1398 - ساعت 08:34