به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، در این برنامه زمان بندی ساعت آغاز به كار مجموعه از 6:30 صبح تعيين و سانس های اختصاصي برای اعضاي هيأت علمي و ايثارگران، واحدهاي متقاضي و مديران اجرايي دانشگاه در طول هفته و سانس هاي آموزشي برای دانشجويان، كاركنان و اعضاي هيأت علمی و نیز چندين سانس اختصاصي جهت تمرين تیم‌های منتخب دانشجويان و كاركنان ارائه شده است.
همچنین، سانس هاي متعدد تفريحی در طول ايام هفته برای دانشجويان و كاركنان دانشگاه و برگزاری مدرسه آموزشی شنای فرزندان كاركنان و اعضای هيأت علمی دانشگاه نیز در هر دو بخش بانوان و آقایان در نظر گرفته ‌شده است.
سالن بدنسازی ویژه بانوان نیز در طول ساعات فعاليت استخر با حضور مربی مجرب، آماده ارائه خدمات به اعضاي هيأت علمي، كاركنان، دانشجويان، بازنشستگان و خانواده های آنان است.
علاقمندان می‌توانند برای استفاده از این امكانات ورزشي به آدرس خيابان نصرت شرقي، نرسيده به ميدان توحيد، دانشكده پرستاري و مامايي، مجموعه استخر و سوناي دانشگاه علوم پزشكي تهران مراجعه و يا برای كسب اطلاعات بيشتر با شماره‌ تلفن 66420738 تماس برقرار کنند.
همکاران می توانند برنامه زمان بندی مجموعه استخر و سونای دانشگاه را از قسمت پیوست این خبر دریافت کنند.
به روز رسانی : پنجشنبه 22 فروردين 1398 - ساعت 08:21
ایجاد : پنجشنبه 22 فروردين 1398 - ساعت 08:21 2019-4-11 08:21:50