در واپسین ساعات سال 97، دکتر فتوحی عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه به همراه دکتر مؤمنی پزشک مقیم ستاد هدایت، از بیمارستان فارابی بازدید کرد.

در راستاي بازديد اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه از واحدهاي درماني در ايام تعطيل عيد نوروز، دکتر فتوحی، عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه، به همراه دکتر مؤمنی، پزشک مقیم ستاد هدایت صبح روز چهارشنبه 29 اسفند 97 از اورژانس بیمارستان فارابی دیدن و در گفت‌وگو با کارکنان بیمارستان و ملاقات با تعدادی از بیماران، نحوه خدمت‌رسانی در این بيمارستان‌ را از نزدیک بررسی کرد.
دکتر فتوحی در گفت گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، وضعیت این بیمارستان را در آستانه سال نو مثبت ارزیابی کرد و به همه همکاران که در ایام نوروز برای خدمت به مردم و بیماران تلاش می‌کنند خسته نباشید و خداقوت گفت و افزود: با توجه به اینکه روز شب گذشته چهارشنبه‌سوری بود و معمولاً روز شلوغ بیمارستان فارابی، ولی خوشبختانه امروز نسبت به سال‌های گذشته اورژانس بیمارستان خلوت و وضعیت مناسبی داشت و هماهنگی میان کادر پرستاری و پزشکی بیمارستان بسیار خوب و همه آماده خدمت‌رسانی و به بیماران بودند.
در ادامه دکتر مؤمنی گفت: بازدید از بیمارستان‌ها در ایام نوروز و با حضور اعضای هیئت‌رئیسه بازدیدهای فنی یا چک کردن کارکنان و بازرسی نیست بلکه بهانه‌ای است که به کارکنان عزیز مراکز درمانی دانشگاه که در ایام تعطیل برای خدمت گذاری به بیماران در محل کارشان حضور یافتند خسته نباشید و خدا قوت بگوییم و از زحماتی که در ایام تعطیل می‌کشند قدردانی کنیم.
توضیح اینکه دکتر طباطبایی رئیس اورژانس و شادی رضایی مترون بیمارستان فارابی، هیئت‌رئیسه دانشگاه را در این بازدید همراهی می‌کردند.
منبع: سایت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به روز رسانی : چهارشنبه 29 اسفند 1397 - ساعت 16:29