به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، جمعی از اساتید و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مدیریت پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ظهر روز سه شنبه 2 بهمن 97 از بیمارستان فارابی بازدید کردند.
عسگری، مسئول واحد مدیریت بحران بیمارستان فارابی هدف از این بازدید یک روزه را آشنایی دانشجویان با مرکز هدایت عملیات (EOC) و پدافند غیرعامل این بیمارستان دانست و گفت: این بازدید به درخواست معاونت دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه ترتیب داده شده و دانشجویانی که در بیمارستان فارابی حضور یافتند همگی در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت پرستاری هستند. آن ها متقاضی این بودند که شاهد فعالیت های صورت گرفته در زمینه مدیریت بحران در بیمارستان فارابی باشند. به همین دلیل سعی کردیم تا با فراهم کردن شرایط حضور آنان در بخش ها و واحدهای مختلف، بتوانند از نزدیک با ساختار مدیریت بحران این بیمارستان در زمان وقوع حوادث و بلایا آشنا شوند.
در این بازدید اساتید و دانشجویان از مرکز فرماندهی حوادث و مدیریت بحران، دفتر پرستاری، واحد تاسیسات، درمانگاه اورژانس و بخش های بستری بیمارستان فارابی دیدن کردند.
خبر و عکس: قاضی میرسعید

به روز رسانی : پنجشنبه 4 بهمن 1397 - ساعت 12:08